• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı 3D iso Dosyasına Altyazı Ekleme

Shysterr

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
3d iso dosyasına nasıl altyazı ekleyebilirim arkadaşlar, Çok teşekkür ederim

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Merhaba, bunun için iso dosyasını açıp menü düzenlenmesi yapmanız lazım, fakat 3D iso dosyalarını düzenlemek öyle basit değil, birkaç programdan geçmekte ve java kodlama dilini bilmelisiniz, en iyisi remux sunuma eklemeyi tavsiye ederim.

Shysterr

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Çok teşekkür ederim beni aşıyor sanırım anladığım işler değil malesef :D

Shysterr

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
ts muxer ile ıso dosyasını dönüştürüp bir işlem yapabilir miyim acaba tabi öyle bir şey yapabiliyorsam programın tam olarak ne işe yaradığını dahi bilmiyorum

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
ts muxer ile ıso dosyasını dönüştürüp bir işlem yapabilir miyim acaba tabi öyle bir şey yapabiliyorsam programın tam olarak ne işe yaradığını dahi bilmiyorum
tsMuxerGUI kendisi de menü düzenlenmesinde bazı kodları yapılandırmak için profesyönelce kullanılır fakat program hakkında detaylı bir bilginiz yoksa bir şeyler yapamazsınız, ama 3D remuxa altyazı ekleyip ISO olarak çıkarabilirsiniz, bu sefer de menü olmaz diskte sadece iso kalıbı şeklinde bir remux olur elinizde, buda boş bir işlem demektir, 3D diskleri editlemek kolay değil.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye