• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Digitürk Play'den Film Nasıl İndirilir?

Durum
Daha fazla yanıt için kapatılmıştır.

spidey213

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

TRAudio

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
hocam bildiğim kadarıyla digiturkplay den film indirilmez. sadece ekran kaydı yapılabilir.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Merhaba, indiremezsiniz, indirseniz bile DRM korumalı inecektir ve kırılması için yüzlerce dolarlık yazılımlara ihtiyaç var.

recep

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
en fazla 10sn lik parçalar halinde indirmiştim :D .ts dosyaları sürekli yenileniyor 10sn de 1. en iyisi ses kaydı al uygun rip bulursun

dariusrz

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
@SHARESES Bildiğin program var ise bir bakalım işimizi görürse lisanslı alabilirim.

Sirius77

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
neden uğraşıyorsunuz, ses kayıt programları var ses kaydını alın senkronlayıp oturdun ripe

dariusrz

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
@SHARESES Türkçe karakter kullanmam mümkün değil, çünki yurtdışında yaşıyorum ve klavyem türkçe değil :(

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
@SHARESES Türkçe karakter kullanmam mümkün değil, çünki yurtdışında yaşıyorum ve klavyem türkçe değil :(
Kardeş bende Azerbaycanda yaşıyorum ve klavyem türkçe, yani türkçe klavyenin yurtdışıyla ilgisi yok, googlede arat ve türkçe klavyeyi aktif et, yoksa malesef kimseye ayrıcalık tanımıyoruz, çünkü bugün sen yapsan yarın diğeri yapacak ve ben bunun karşısını alamayacam sonuç olarak sitem tehlikeye girecek, kurallar herkes için geçerlidir.

spidey213

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
İlgilenen ilgilenmeyen herkese Teşekkür ederim

Durum
Daha fazla yanıt için kapatılmıştır.
18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar