• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Dosya adı/adlar hedef klasör için çok uzun oluyor Hatası

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Konu sahibi
63 Karakterli Dosya adı ''Dosya adı/adlar hedef klasör için çok uzun oluyor. Dosya adını kısaltıp yeniden deneyin'' hatası veriyor. Dosya adını kısaltmama yada değiştirmeme izin vermiyor. Regedit den ''HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem'' den LongPathsEnabled DWORD değerini 0 dan 1 yapıyorum ancak sorun devam ediyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım rica ediyorum.

Aşağıdaki Onarım Komutları. denedim çözüm olmadı

sfc /scannow
dism /online /cleanup-image /scanhealth
dism /online /cleanup-image /checkhealth
dism /online /cleanup-image /restorehealth

Son düzenleme:

recep

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
klasör isimlerini kısaltınca düzelmişti bende

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Konu sahibi
Youtube 'da şöyle bir çözüme rastladım.
fergana Hocam TeraCopy Programını kullanıyorum zaten. Benim sorunum kopyalarken değilde Klasör yada Dosyanın adını değiştirmek istediğimde oluyor. Örnek: Batman.Forever.1995.256Kbps.23Fps.DD.2Ch.TR.TV.(DMAX).Audio.SHS '' Adını kısaltmak istediğimde, ''Dosya adı/adlar hedef klasör için çok uzun oluyor. Dosya adını kısaltıp yeniden deneyin hatası veriyor.'' Bu sorunu bir kaç gündür alıyorum.

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Konu sahibi
klasör isimlerini kısaltınca düzelmişti bende
recep Hocam, Kısaltmama müsade etmiyor. Sadece Harici Harddisk den Masa üstüne yada başka konuma taşıyıp adı düzenleyip yeniden Harici Harddiske atıyorum.

Son düzenleme:

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Bu ge
recep Hocam, Kısaltmama müsade etmiyor. Sadece Harici Harddisk den Masa üstüne yada başka konuma taşıyıp adı düzenleyip yeniden Harici Harddiske atıyorum.
Bu genel bir sorun, dosya klasör yolu/adı uzun olunca bulunduğu konumda isim düzenlemesine müsaade etmez, bunun için dosyaları HDD'nin ana konumuna taşıyıp orada düzenledikten sonra kendi klasörüne taşıyorum.

Not; konu yanlış alana açılmıştı, gerekli alana taşındı.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye