• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Haber Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Çok Yakında Geliyor (Trailer + Sistem Gereksinimleri)

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi

Aylardır GTA Trilogy Remastered adı altında nette bir sürü haberler dolanmakta olsa da elimizde daha net bir açıklama yoktu, fakat biz oyunseverler olarak eski yapım oyunların yeni Remake versiyonlarını görür ve haberlerini alıyoruz, ileride GTA serisi gibi bir yapımın da yeni nesil konsollara geleceğini umut ediyorduk.

YouTube ve benzeri sosyal platformlarda GTA V oyun motorunu kullanarak yani GTA V üzerine modlanmış GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas üçlemesinin videoları GTA Trilogy ismiyle yayınlanıp dursa da bunlar izlenme sayı kasmaktan başka resmi bir bilgi değiller. Daha önce sızdırılan bilgilere göre haberler eski Rockstar yapımlarından birinin Remastered versiyonunun çıkış yapacağı yönündeydi. Kimileri Bully, kimileri Max Payne yapımlarının kimileri de GTA serisinden herhangi birinin Remastered versiyonunun yapılacağı düşüncesindeydi ki hem GTA III yapımının da 20. senesi olduğuna göre ben de bu Remasteredin GTA üzerinden olacağını düşünüyordum. Fakat Rockstar şirketi daha önce yaptığı açıklamalardan birinde eski GTA serisinden herhangi birinin yeni versiyonu çıkış yapmayacağı yönünde olması bizleri bi hayli üzmüştü. Rockstarın bu tür bilgileri gizli sakladığını da çok iyi biliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Rockstar tarafından yapılan bir açıklamada eski üçlemenin GTA The Trilogy: The Definitive Edition başlığı altında yeni nesil konsollara geleceği haberi resmen onaylandı. Bu The Definitive Edition yeni bir Remake mi yoksa Remastered mi henüz bilmiyoruz ama elimizdeki bilgilere göre her üç oyun Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilip piyasaya sürülecektir, bu da daha iyi görsellik ve daha iyi oyun deneyimi sağlayacağı konusunda bizleri umutlandırıyor. Bundan başka serisin her üç oyununun eski versiyonlarının yakında Steam ve benzeri platformlardan satıştan kaldırılacağı ise akıllara bir soru getiriyor, acaba yeni üçleme bir Remastered mi? Çünkü Remake olsaydı eğer ki Mafia oyunu da Remake yapıldığı halde eski versiyonu hala Steam'de bulunuyor, eski versiyonları oynamak isteyen sayısız hayran kitlesinin bu oyunları oynayabilmesi için orijinal versiyonları satıştan kaldırılmazdı.

The Definitive Edition başlığı altında satışa çıkacak olan üçlemenin fiyatına gelince ise, bu henüz netleşmemiş olsa da perakende satış sitesi olan base.com - Blu-ray | DVD | Music | Xbox | PlayStation | Nintendo | Memory & Storage | Free UK Delivery koleksiyonu 70 Euro fiyat bandından ön siparişe açmıştı, şuan sitede gözükmüyor, sanırım Rockstar tarafından netleşmemiş olan bu fiyat bandı kapsamında ön siparişe açılan seri şimdilik ön siparişten kaldırılmış. Benim şahsi görüşüme gelirsek eğer, 70 Euro tam fiyattan satışa çıkarılacak olan bu seride koleksiyonun tamamı Remake olmasa da 20. senesine gelecek olan GTA III oyunu en azından Remake olarak biz oyunseverlerin beğenisine sunulacaktır, şimdilik aşağıdaki teaser dışında elimizde yazdıklarım dışında oyunun görselliği ve fiyatı konusunda net bir bilgi yok.

Not; çıktığı ilk günden beri oynamaya can attığım GTA IV oyununu ilk zamanlar sistem gereksinimlerim düşük olduğu için ki hala öyle, daha sonra ise oyun dünyasına uzun bir ara verdiğim için PlayStation 3 alıp oynayamadım, son 2 nesildir PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına bekliyorum çıkış yapacağını, PlayStation 4 yedi senelik aktivitesi boyunca bu oyun bu konsola çıkış yapmadı ki daha önce GTA Trilogy adı altnda PlayStation 2 versiyonlarına port açıp eski oyunları bizlere kakalamışlardı, ben de alıp kandırılan o mağdurlardan biriyimdir, ama 8. nesilin daha henüz 1 senedir çıkış yaptığını göz önüne alırsak belki ileride Remastered versiyonu gelebilir, ama ben artık umutlarımı kaybetmişim, çünkü Rockstar ilk üçlemeni Trilogy olarak satışa çıkaracağı halde GTA IV'ün ismini hiç anmıyor bile.

Konu içeriği tarafımca hazırlanmış olup herhangi bir yerde haber kaynağı olarak dağıtılması yasaktır.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Yabancı forumlardan birinde serinin sistem talepleri bir üye tarafından sızdırıldı, bu sistem taleplerine göre trilogy büyük ihtimal Remake gelebilir,
çünkü normal üçlemenin toplamı bile 10 GB kapasiteye sahip değil, birkaç grafik güncellemesiyle 45 GB boş alana ihtiyaç
duyacağı biraz absürt kalır, ama 3 oyun Remake gelirse 45 GB dan fazla alan kaplar, dediğim gibi GTA III 20. senesine Remake gelebilir,
diğerleri belki Remastered olur ama şuan net bilgiye sahip değiliz.

Sızdırılan bilgi şöyledir;

“ 3 büyük şehir, 3 epik hikaye. Oyun dünyasına yön veren bu 3 klasik oyun, yeni ışıklandırma ve çevre detayları, yüksek kalite kaplamalar ve arttırılmış çizim mesafesi ile karşımıza çıkacak. Oyunlarda ayrıca GTA V’ten alışkın olduğumuz kontroller ve hedef alma sistemi de oyuna eklenecek. 3 oyunun da dünyasına eklenecek yeni detaylar sayesinde bu dünyalara bambaşka bir gözle bakacaksınız.”

Minimum sistem talepleri:
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem talepleri:
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition oyunundan ilk trailer yayınlandı.
Üzülerek söylemek istiyorum ki, benim beklediğim oyun bu değildi, her ne kadar Unreal Engine oyun motorunu kullansalar da
ve oyunda iyileştirmeler yapılsa da bir Mafia remake si olmamış. Hatırlatmakta fayda var ki MAFIA 20. senesinde çok güzel bir remake ile karşımıza çıktı,
açıkçası ben Rockstar Games'ın çok daha iyisini yapacağını düşünüyordum, ama yine de oyun çıkınca düşüncelerimi tekrar paylaşırım. İşte karşınızda oyunun ilk traileri.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Oyunun trilogy paketi ön siparişe açıldı,
PC, PS4/PS5, XBOX Series S/X, XBOX ONE X
platformlarında üçlemenin fiyatı 529 TL, bundan başka üçleme paketi Nintendo Switch platformuna ve ilerleyen dönemlerde Android ve IOS için de çıkış yapacak, açıkçası ben bu üçlemenin bu fiyata değdiğini düşünmüyorum çünkü bu fiyata ancak Remake satılırdı, ama hatırlatmakta fayda var, serinin çıkış yapacağı ilk gün GTA San Andreas oyunu Game Pass'e gelecektir, en azından Game Pass aboneleri 3. oyunu bedava oynayabilecekler.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Trilogy 10 kasımdan itibaren yurtdışı oyunculara erken erişim koduyla açık hale geldi ve 2 gündür izliyorum, ama Rockstar türk oyunculara erken erişim kodu vermedi, 11 Kasımı beklemek zorunda kaldık. Seriye gelelim, görsel karşılaştırmalara bakılırsa bir Remastered yapıma göre çok iyi duruyor tabii ki, dikkatimi çeken şey ise arabaların arka ışıkları gece çalışmıyor, bunu Rockstar'a yazıp ilettim, umalım ki bir güncelleme gelir ve düzeltilir, konunun şindilik son iletisi olarak sizi karşılaştırma görüntüleriyle baş başa bırakalım.

GTA III

GTA Vice City

GTA San Andreas

17,998
Konular
355,950
Kullanıcılar
Son üye