• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU iTunes'ten Filmlere %1000 Zam

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar, iTunes 21 Kasım 2024 saat 00:00 tarihi itibariyle tüm filmlere %1000 zam yaparak her filmi 20 TL den 200 TL fiyatına çıkardı ve buna eski filmler de dahil, aşağıda çıkacak olan en son filmleri görebilirsiniz. Tekçe şu 5 filme 1000 TL saymam gerekiyo. Bunu her film için benden beklemeyin, 500 TL bir arkadaştan ViP ücreti alıp da senede kendisine 3 iTunes kaynaklı film sunsam yine zarar ederim, çünkü benden 600 çıkmış olucak. 3 filmle kalmaz ki, 3-5 film olsa neyse de senede en az 200-250 itunes film sunuyoruz.

Gladiator II 199.99 TL

Penguen Arkadaşım 199.99 TL
Sunuldu;
My Penguin Friend (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS

Beterböcek Beterböcek 199.99 TL

Kasırgalar 199.99 TL

Cilt Bakımı 199.99 TL
Sunuldu;
Skincare (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS

Demem şu ki bu fiyattan ben bu filmleri alıp size sunmam, sunamam. Sitede 90 tane bile olmayan vip destekçi arkadaşların sayesinde her sene masrafları zor çıkarıyorum ki çıkaramıyorum bile.

Geçtiğimiz Ekim ayında masraflarını ödedim sitenin, full lisansı elde tutmak için xenforo lisans ve modul lisanslara göre cebimden epey yüklü bir meblağ fazladan para ekledim. Bu bakımdan yeni çıkacak iTunes kaynaklı filmleri öncelikle durumuma göre alabilirsem alırım ve sadece Premium üyelere özel sunarım, alamadıklarımı da zaten dert değil kısa sürede Disney+, NETFLIX, AMAZON gibi ve tivibu, TOD, TV+ gibi platformlara düşüyor, o zaman sunarız, biraz gecikmesi dert değil geç izleriz. Anlayışınıza ve bana vereceğiniz hak için teşekkür ederim. Umarım ki bu bir yanlışlıktır ve iTunes hatasını anlar da fix çeker.

darkside16

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
hiç problem değil desteğim seninle, haklısın inşallah bu bir hatadır. birden bire bu kadar arttırmanın sebebi nedir anlaşılır gibi değil. Bizlerin yapabileceği destek anlamında ne varsa gönül rahatlıığı ile söyleyebilirsin.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
hiç problem değil desteğim seninle, haklısın inşallah bu bir hatadır. birden bire bu kadar arttırmanın sebebi nedir anlaşılır gibi değil. Bizlerin yapabileceği destek anlamında ne varsa gönül rahatlıığı ile söyleyebilirsin.
Desteğim seninle üstad. ne gerekiyorsa hazırım.
Teşekkür ederim arkadaşlar, yapmamız gereken şu ki bir filme 200 verilmez, hangi platformda uyguna denk gelirse alır sunarım, kiraya açılanları bir şekilde haletcem ama kiraya açılmayanlara 200 ne ben ödemem ne de siz ödemeyin, değmez çünkü. Zaten kısa sürede diger platformlara da düşüyor. Kapitalizm iTunesi de vurdu.

ceyenna

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu apple iyice Türkiyede aç göz oldu yahu nefret ediyorum bunlardan 199 tl nedir yahu online platformlara bile yüzlerce film için 300 tl ödenirken bir filmin 199 tl olmasıı kabul edilebilir değil

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Bu apple iyice Türkiyede aç göz oldu yahu nefret ediyorum bunlardan 199 tl nedir yahu online platformlara bile yüzlerce film için 300 tl ödenirken bir filmin 199 tl olmasıı kabul edilebilir değil
Evet kabul edilemez, bana 500 ödüyon 3600 film izliyon. Ama ben de yakında buna bi yuvarlama daha yaparım 😁

ceyenna

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Evet kabul edilemez, bana 500 ödüyon 3600 film izliyon. Ama ben de yakında buna bi yuvarlama daha yaparım 😁
Bu appletv 4k Jailbreakli cihazları varmış appletvdeki tüm filmleri izleyebiliyorsun diyorlar onu bir araştırsan :D

eser

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Günlük 2 ses dosyası indiren free üyeleri, yine günlük 2 yada 3 ses dosyası hakkı içeren cüzi fiyatlı premium üyelik zorunlu olmalı bence. Free üyelik sistemi sonlandırılmalı.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye