Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar, iTunes 21 Kasım 2024 saat 00:00 tarihi itibariyle tüm filmlere %1000 zam yaparak her filmi 20 TL den 200 TL fiyatına çıkardı ve buna eski filmler de dahil, aşağıda çıkacak olan en son filmleri görebilirsiniz. Tekçe şu 5 filme 1000 TL saymam gerekiyo. Bunu her film için benden beklemeyin, 500 TL bir arkadaştan ViP ücreti alıp da senede kendisine 3 iTunes kaynaklı film sunsam yine zarar ederim, çünkü benden 600 çıkmış olucak. 3 filmle kalmaz ki, 3-5 film olsa neyse de senede en az 200-250 itunes film sunuyoruz.
Gladiator II 199.99 TL
Penguen Arkadaşım 199.99 TL
Sunuldu; My Penguin Friend (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS
Beterböcek Beterböcek 199.99 TL
Kasırgalar 199.99 TL
Cilt Bakımı 199.99 TL
Sunuldu; Skincare (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS
Demem şu ki bu fiyattan ben bu filmleri alıp size sunmam, sunamam. Sitede 90 tane bile olmayan vip destekçi arkadaşların sayesinde her sene masrafları zor çıkarıyorum ki çıkaramıyorum bile.
Geçtiğimiz Ekim ayında masraflarını ödedim sitenin, full lisansı elde tutmak için xenforo lisans ve modul lisanslara göre cebimden epey yüklü bir meblağ fazladan para ekledim. Bu bakımdan yeni çıkacak iTunes kaynaklı filmleri öncelikle durumuma göre alabilirsem alırım ve sadece Premium üyelere özel sunarım, alamadıklarımı da zaten dert değil kısa sürede Disney+, NETFLIX, AMAZON gibi ve tivibu, TOD, TV+ gibi platformlara düşüyor, o zaman sunarız, biraz gecikmesi dert değil geç izleriz. Anlayışınıza ve bana vereceğiniz hak için teşekkür ederim. Umarım ki bu bir yanlışlıktır ve iTunes hatasını anlar da fix çeker.
Gladiator II 199.99 TL

Penguen Arkadaşım 199.99 TL
Sunuldu; My Penguin Friend (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS

Beterböcek Beterböcek 199.99 TL

Kasırgalar 199.99 TL

Cilt Bakımı 199.99 TL
Sunuldu; Skincare (2024) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS

Demem şu ki bu fiyattan ben bu filmleri alıp size sunmam, sunamam. Sitede 90 tane bile olmayan vip destekçi arkadaşların sayesinde her sene masrafları zor çıkarıyorum ki çıkaramıyorum bile.
Geçtiğimiz Ekim ayında masraflarını ödedim sitenin, full lisansı elde tutmak için xenforo lisans ve modul lisanslara göre cebimden epey yüklü bir meblağ fazladan para ekledim. Bu bakımdan yeni çıkacak iTunes kaynaklı filmleri öncelikle durumuma göre alabilirsem alırım ve sadece Premium üyelere özel sunarım, alamadıklarımı da zaten dert değil kısa sürede Disney+, NETFLIX, AMAZON gibi ve tivibu, TOD, TV+ gibi platformlara düşüyor, o zaman sunarız, biraz gecikmesi dert değil geç izleriz. Anlayışınıza ve bana vereceğiniz hak için teşekkür ederim. Umarım ki bu bir yanlışlıktır ve iTunes hatasını anlar da fix çeker.