• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Komple Blu-ray Diski İndirdikten Sonra Nasıl İstediğim Şekilde HDR olarak Ripleyebilirim?

alp.adalar

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Elimde BluRay player yok. Dosyaları USB ye atsam oynatabileceğim bir playerim de yok. Sadece tam bluray indirip oradaki görüntüyle türkçe sesi birleştirerek mkv dosyası haline getirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Remuxlarda görüntü işlenmemiş olduğu için mi artık bilmiyorum ama televizyonumda remux oynattığım zaman hdr10 ya da dolbyvision logosu çıkmıyor ve görüntü soluk oluyor. HDR olarak riplenen filmlerde sıkıntı yok ama normal hdr ve dolby vision çalışıyor. Ben de kendim bluray diskten hdr rip yapmak istiyorum istediğim ayarlarda ama nasıl yaparım bilmiyorum. Bilen biri varsa buraya da yazarsa çok mutlu olurum :)

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye