DUYURU Mazlum Kiper Üstadımızdan shareSes.com'a Selam Var

shareSes™️

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Sevilen oyuncu, başarılı dublaj sanatçısı, Efsane ses Mazlum Kiper abimizin tüm shareSes.com ailesine selamı var, kendisiyle tanışmama vesilen olan arkadaşım Ahmet'e çok teşekkür ederim, ayrıca Mazlum Kiper abimize de Aleykum selam diyoruz ve biz de kendisine selamlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz.

Emreyldz

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Aleyküm Selam Mazlum Kiper abi , çok güzel olmuş iyi ki varsın ♥

shareSes™️

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Bu kadarını tahmin edemezdim, başarılarınızın devamını dilerim.
Bu sitenin başarıya ulaşmasına ben değil, arkadaşlarım vesiledir, ister ekip ister arka planda olsun, saygıdeğer arkadaşlarımız çok var, hepsine teşekkürlerimi iletiyorum, yanımda olan ve bana her konuda destek veren herkes, iyi ki varsınız.

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
Bu sitenin başarıya ulaşmasına ben değil, arkadaşlarım vesiledir, ister ekip ister arka planda olsun, saygıdeğer arkadaşlarımız çok var, hepsine teşekkürlerimi iletiyorum, yanımda olan ve bana her konuda destek veren herkes, iyi ki varsınız.
Benim sayemde yine 😒

xsalinhox

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Gurur duydum acikcasi izlerken ve okurken basarilarin devamini dilerim. Mazlum Kiper ustadimiza da bizden selamlar olsun iyiki varsin yakin zamanda gecirdigi rahatsizliktan dolayi da gecmis olsun dilerim .Rabbim uzun ve saglikli omur versin insallah...