• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı MKVToolNix GUI: Altyazı Ekleme Sorunu

gokhanyazgan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
s.a. kolay gelsin arkadaşlar.
MKVToolNix GUI programını 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum fakat dün jhon wick 3 filmine forced altyazımı srt formatında eklemek istedim fakat "dosya desteklenen bir biçim olarak tanınmadı (çıkış kodu:0)" şeklinde hata mesajı veriyor ve hiç bir formatta (sup, pgs,srt...) altyazı eklem yapmıyor.
önceden MKVToolNix GUI v38 kullanıyordum, hata bu hatayı verince MKVToolNix GUI v41 kurdum aynı hatayı o da veriyor.
1 gün öncesine kadar hiç böyle bir sorunum yoktu.

yardım edebilecek olan arkadaşlardan ricam;
1--mkv formatlı filmlere altyazı ekleyebileceğim başka bir program var mı ?
2--MKVToolNix GUI'nin verdiği bu hatayı nasıl düzeltebilirm ?

bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

recep

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
film adı ile forced altyazısını alttaki şekildeki gibi yap. tv algılar altyazıyı

filmadı.mkv
filmadı.srt

gokhanyazgan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
çok teşekkür ederim fakat benim sorunum tv'de izlemek değil ben onu zaten yapıyorum.
ben mkv film dosyasının içine altyazı ekleyemiyorum. yukarıdaki hata mesajını veriyor.

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
MEGUI kullan. Muxer aracını yine mkvmerge kullanarak muxluyor

İndirdiğin mkv yi içeriye ses olmadan alır saf video sesi altyazılı herzaman Manuel ekliyorsun. Bilgin OLSUN. DUAL yapacaksan aklında olsun megui den HD stream exractor kullanarak en sesi çıkarırsın sesi en ve tr yi resimde görüldüğü gibi eklersin altyazınıda eklersin que dersin muxlar. Yapamazsan sana yardım ederim.

Şiddetle tavsiyemdir. Muxlarken slow modda muxla ve o anda işlem yapma muxlanan videoda arıza olmasın görüntü bozulmasın yeşil çizgiler falan vb dağılmasın.

Ekstra alternatif yardım olsun. Benim için en stabil sağlam Download mkvtoolnix-32-bit-21.0.0-setup.exe - VideoHelp
Bu linktekidir. Delay için kullanıyorum tv için.

HaSi

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
2
İnanmayacaksınız ma ben hala MkvToolnix 4.0.0 kullanıyorum. Nedeni ise eski LCD TV de ve enyeni TV de oynatabilirsin. Sade ve basit. Hazırladığım forced altyazıda sorunsuz muxladı.

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
@HaSi reyiz sen ölmüşsün gömülmüşsün zombiye bağlamışsın 4. Versiyon nedir yav 😂

Grimm

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
v9.1.0 sürümü bendekisi güncelleme almadan kullanıyorum sorunsuz bir deneyin hocam isterseniz

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
bende 11 versiyonndayım güncellemyorum sanırsam yeni versiyonlarda artık cover gömme olayı filan olmuyormus diye duymustum. dogrumu bilmiyorum ama işimi gördüğü için güncellemiyorum devam böyle.

gokhanyazgan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sorunun çözümünü az önce kendi çabalarımla buldum.
çok küçük bir eksiklikten kaynaklanıyormuş.

srt altyazı dosyalarının içindeki

1
00:00:27,770 --> 00:00:29,135
konuşma metni 1

2
00:00:27,770 --> 00:00:29,135
konuşma metni 2

işte buradaki "1" veya "2" her hangi birini silerseniz MKVtoolniz, megui ve diğer programlar altyazıyı hiçbir videoya filme eklemiyor.

Aynı sorunla karşılaşmamanız dileğiyle, günleriniz hayırlı, paylaşımlarınız bol olsun.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konuyu YANITLANDI olarak işaretliyorum fakat konu başlığı açarken düzenli açın bundan böyle, kolay gelsin.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye