• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı MKVToolNix (mkvmergeGUI) ile Ses Dosyası Eklemede Sorun

olcay27

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi

Deep Impact 1998 filmine ses eklemeye çalıştığımda mkvmerge GUI programında resimlerdeki uyarıyı alıyorum.
Yardımcı olabilen olursa memnun olurum. Teşekkür ederim

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Sesi paylaşan arkadaşa bilgi verirseniz sizi aydınlatır, belki de sesi paylaşmadan önce demux ederken bir hataya yol vermiştir,
ama öncelikle birde buradan MKVToolNix son sürümü indirip deneyin MKVToolNix 65.0.0 Free Download
Daha sonra sesi birde bizim sitemizden indirip dener misiniz? Deep Impact (1998) 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SHS
Son olarak konu ilgili kategoriye taşındı, bu tür konuları Sorularınız, Sorunlarınız ve Çözümleri bölümüne açmanız daha doğru olur.

xsalinhox

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
MKVToolNix sürümü çok çok eski kalmış belki ondandır hocam, en son 65.0 çıkmıştı onu kullanmanızı tavsiye ederim.

olcay27

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Kullandım,oradada sonuç pek farklı değil.Bu programda da ses ekleniyor ama bu sefer senkronu ayarlayamıyorum.Sadece bu filmde oluyor ne hikmetse ,anlayamadım bir türlü.

karadereli

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
h264 dosyayı desteklemiyor olabilir.
Başka bir formatta dene

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye