• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı PlayStation 4 Pro 1TB Hakkında Önemli Sorular

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Baylar, hep siz soracak değilsiniz deme? bizde robot filan değiliz hep herşeyin cevabını bulacak,
bir zahmet şimdi de siz bana yardımcı olun 😚

Bende PS4 hiç olmadığı için bu konuda bilgim 0, bu bakımdan bana detaylı bilgiler lazım.
Ben bunu almak istiyorum Sony Playstation PS4 Pro 1 TB - Optimal Electronics
Size sorularım aşağıdakilerdir, lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olun, gereksiz mesajlarla zaman kaybetmeyelim...

1-) Bu PS4'te ben elimdeki ISO film dosyalarını açabilir miyim? HDR desteği var diyor 4K UHD filmleri oynatır deme?
2-) Buna illaki oyun diski mi almam lazım? netten kendim oyunlar indirip ekleyemez miyim?
3-) Üzerinde kendi belleğinde oyun gelmiyor mu?
4-) Netten oyun indirdik diyelim, bunun HDDsini PCye nasıl bağlayıp oyunları ekliyoruz?

İşte bunun gibi türlü türlü sorular, bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.

west7

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
hdr yalnızca oyunlarda kullanılabilir. bluray filmleri desteklemediği yazıyor;
disk alman şart değil, mevcut diski kullanabilirsin
dosya aktarımını ise tıpkı bilgisayardaki gibi usb bile yapıyorsun

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
shareses sen nasıl ses konusunda usta isen ben de playstation konusunda uzmanım diyebilirim 1998'den beri bütün playstationları aldım şuanda 1tb kullanıyorum ps4 ü senin sorularını dikkatlice okudum tek tek güzel bir şekilde cevaplarını yazıyorum.

1-) Bu PS4'te ben elimdeki ISO film dosyalarını açabilir miyim? HDR desteği var diyor 4K UHD filmleri oynatır deme?
C : Filmler bluray bd25,bd50 disk olursa açabilirsin ama hdd üzerinden iso açmaz dts ses ve pgs altyazı da destekler.
4K Film hiç denemedim ama youtube da görmüştüm demo videolar oynatıyordu film bilmiyorum 4K Oyun oynayabilirsin.

2-) Buna illaki oyun diski mi almam lazım? netten kendim oyunlar indirip ekleyemez miyim?
C : öncelikle disk olarak da oynayabilirsin istersen psn diye kendi mağazası ordan oyunları kart ile satın alıp ps4 hdd ne yada kendi sdd var ise ona indirip oynayabilirsin bi de legal yol var kırma deniyor ama kırıncı online oyun oynanmıyor ben psn den alıp oynuyorum disk ile uğraşmıyorum

C : ilk türkiyede 3 tane oyun ile çıktı ps4 sonra oyunlar 2ye indi sonra bire ama yurtdışından alıcaksan bilmiyorum yanında oyun da vericeğiz yazmıyorsa oyun yoktur demek kendi bellleğinde

4-) Netten oyun indirdik diyelim, bunun HDDsini PCye nasıl bağlayıp oyunları ekliyoruz?
C : eğer kırık değilse netten oyun indiremezsin ama orjinal olarak indirip oynama da o da psn üzerinden hdd ne indirip oynayabiliyorsun

eğer bir bluray oynatıcı alıcaksan aynı fiyata ps4 alabilirsin ps4 te amazon prime,netflix,youtube vb... sitelerin uygulamaları da var.
umarım yardımcı olmuşumdur.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

dorukhan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
5.05 sürüme kadar olan makinalar şu an kırık netden indirip hdd ye atarak rahatça oynarsın.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
shareses sen nasıl ses konusunda usta isen ben de playstation konusunda uzmanım diyebilirim 1998'den beri bütün playstationları aldım şuanda 1tb kullanıyorum ps4 ü senin sorularını dikkatlice okudum tek tek güzel bir şekilde cevaplarını yazıyorum.

C : Filmler bluray bd25,bd50 disk olursa açabilirsin ama hdd üzerinden iso açmaz dts ses ve pgs altyazı da destekler.
4K Film hiç denemedim ama youtube da görmüştüm demo videolar oynatıyordu film bilmiyorum 4K Oyun oynayabilirsin.

C : öncelikle disk olarak da oynayabilirsin istersen psn diye kendi mağazası ordan oyunları kart ile satın alıp ps4 hdd ne yada kendi sdd var ise ona indirip oynayabilirsin bi de legal yol var kırma deniyor ama kırıncı online oyun oynanmıyor ben psn den alıp oynuyorum disk ile uğraşmıyorum

C : ilk türkiyede 3 tane oyun ile çıktı ps4 sonra oyunlar 2ye indi sonra bire ama yurtdışından alıcaksan bilmiyorum yanında oyun da vericeğiz yazmıyorsa oyun yoktur demek kendi bellleğinde

C : eğer kırık değilse netten oyun indiremezsin ama orjinal olarak indirip oynama da o da psn üzerinden hdd ne indirip oynayabiliyorsun

eğer bir bluray oynatıcı alıcaksan aynı fiyata ps4 alabilirsin ps4 te amazon prime,netflix,youtube vb... sitelerin uygulamaları da var.
umarım yardımcı olmuşumdur.
1-) Bu PSN nedir? link var mı? burdan illaki PS4-ün kendi HDD-sine mi indirmem lazım yoksa PCye indirip te PS4-ün -aktarmak oluyor mu? bide benim net hızım çok düşük yani 4 mbit/s, bu hızla ben PS4-ün kendi HDDsine indirirsem makine patlar, bu bakımdan PC-ye indiirp daha sonra PS4-ün kendi HDD-sine aktarabilirim deme?
2-) peki ISO demeyelim de, .mkv, .m2ts uzantılı remux filmleri oynatır mı?

Yurtdışı derken ben Azerbaycanlıyım, haliyle burdan alacam yukarıda verdiğim link üzerinden, benim evin önünde yeni bir satış yerleri açıldı da.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
1-) Bu PSN nedir? link var mı? burdan illaki PS4-ün kendi HDD-sine mi indirmem lazım yoksa PCye indirip te PS4-ün -aktarmak oluyor mu? bide benim net hızım çok düşük yani 4 mbit/s, bu hızla ben PS4-ün kendi HDDsine indirirsem makine patlar, bu bakımdan PC-ye indiirp daha sonra PS4-ün kendi HDD-sine aktarabilirim deme?
2-) peki ISO demeyelim de, .mkv, .m2ts uzantılı remux filmleri oynatır mı?

Yurtdışı derken ben Azerbaycanlıyım, haliyle burdan alacam yukarıda verdiğim link üzerinden, benim evin önünde yeni bir satış yerleri açıldı da.
psn linki : Oyunlar
merak etme ps4 patlamaz inanılmaz derecede kuvvetlidir her bakımdan 13 gün açık bıraktım yine de bir şey olmadı bildiğim kadarıyla harici diske ps4 üzerinden indirebiliryorsun ama değişmiş de olabilir mkv,ts,mpg,mpeg,dat,avi,mp4 yani video,ses,ve resim formatlı herşeyi açar ps3 te bile açıyor bd25 filan bide remuxları sıfır kayıpla oynatıyor.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
eee o zaman ben bir şiparişte bulunayım yarın, bakalım benim memleketteki satış temsilcisi getirecek mi, herkese teşekkür ederim cevapları için, SHARESES hocamada teşekkür ederim bu bölümü açıp bize sorunlarımızı yansıtmamıza fırsat sunduğu için 😛

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
eee o zaman ben bir şiparişte bulunayım yarın, bakalım benim memleketteki satış temsilcisi getirecek mi, herkese teşekkür ederim cevapları için, SHARESES hocamada teşekkür ederim bu bölümü açıp bize sorunlarımızı yansıtmamıza fırsat sunduğu için 😛
hocam alıp almamak senin kararın ama ben ps4 makinemi hem oyun için hem de multimedia için kullanıyorum youtube abonelik videolarımı ps4 ten izliyorum rahat rahat zaten netflix üyesiyim onu da ps4 den rahat rahat izliyorum :)

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Güzel bana da bu lazım, ama keşke ISO dosyalarını da açsaydı, baya bir 4K UHD diskim var, olmadı zaten remux olanları izlerim diskler için media player alırım ileride İnşALLAH, ama 4K UHD HEVC videoları açacak mı bilmiyoruz, senin çüküç koyutlu 1 tane HEVC formatlı video ya film indirip deneme şansın olursa bana haber ederdin.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Güzel bana da bu lazım, ama keşke ISO dosyalarını da açsaydı, baya bir 4K UHD diskim var, olmadı zaten remux olanları izlerim diskler için media player alırım ileride İnşALLAH, ama 4K UHD HEVC videoları açacak mı bilmiyoruz, senin çüküç koyutlu 1 tane HEVC formatlı video ya film indirip deneme şansın olursa bana haber ederdin.
HEVC kodlar genelde sıkıntılı oluyor ama ben senin için yazayım baktım netten kodlar bunlar 4k film için güncelleme hala gelmemiş ama oyun açıyormuş 4k kodlar şunlar :

MKV
– Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
– Audio: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
AVI
-Video: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
-Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
MP4
– Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
– Audio: AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
MPEG-2 PS
-Video: MPEG2 Visual
-Audio: MP2(MPEG2 Audio Layer 2), MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital), LPCM
MPEG-2 TS
– Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2, MPEG2 Visual
– Audio: MP2 (MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
AVCHD

istersen şurdan da bakabilirsin detaylıca : PlayStation 4 Medya Oynatıcı'yı Kullanma
burdada ps4 ve ps4 pro teknik özellikleri var ilk gelen ps4 sen ordan ps4 proyu seç www.playstation.com/tr-tr/explore/ps4/tech-specs/

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye