Konu sahibi
Baylar, hep siz soracak değilsiniz deme? bizde robot filan değiliz hep herşeyin cevabını bulacak,
bir zahmet şimdi de siz bana yardımcı olun
Bende PS4 hiç olmadığı için bu konuda bilgim 0, bu bakımdan bana detaylı bilgiler lazım.
Ben bunu almak istiyorum Sony Playstation PS4 Pro 1 TB - Optimal Electronics
Size sorularım aşağıdakilerdir, lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olun, gereksiz mesajlarla zaman kaybetmeyelim...
1-) Bu PS4'te ben elimdeki ISO film dosyalarını açabilir miyim? HDR desteği var diyor 4K UHD filmleri oynatır deme?
2-) Buna illaki oyun diski mi almam lazım? netten kendim oyunlar indirip ekleyemez miyim?
3-) Üzerinde kendi belleğinde oyun gelmiyor mu?
4-) Netten oyun indirdik diyelim, bunun HDDsini PCye nasıl bağlayıp oyunları ekliyoruz?
İşte bunun gibi türlü türlü sorular, bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.
bir zahmet şimdi de siz bana yardımcı olun

Bende PS4 hiç olmadığı için bu konuda bilgim 0, bu bakımdan bana detaylı bilgiler lazım.
Ben bunu almak istiyorum Sony Playstation PS4 Pro 1 TB - Optimal Electronics
Size sorularım aşağıdakilerdir, lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olun, gereksiz mesajlarla zaman kaybetmeyelim...
1-) Bu PS4'te ben elimdeki ISO film dosyalarını açabilir miyim? HDR desteği var diyor 4K UHD filmleri oynatır deme?
2-) Buna illaki oyun diski mi almam lazım? netten kendim oyunlar indirip ekleyemez miyim?
3-) Üzerinde kendi belleğinde oyun gelmiyor mu?
4-) Netten oyun indirdik diyelim, bunun HDDsini PCye nasıl bağlayıp oyunları ekliyoruz?
İşte bunun gibi türlü türlü sorular, bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun.