• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgi Premium Üyelik Hakkında

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar, bu konumuzda sizlere Premium Üyelikten bahsedeceğiz. Bildiğiniz üzere sitede bir çok alan normal kullanıcılara kapatılmıştır, açık alanlarda ise normal kullanıcılar 24 saat içinde sadece 2 indirme hakkına sahipler. Bunun ise bir çok nedeni var; ister orijinal VHS, VCD, DVD, Blu-ray, 4K filmlerin disklerini satın alıp ses dosyalarını sunmamız, isterse de iTunes, Disney+, AppleTV+, NETFLIX, AMAZON, GooglePlay, beIN, TOD, D-SMART, CosmoGO, BLUTV, TV+, VodafoneTV, tivibu vb. ödenişli platformlardan elde ettiğimiz sayısız ses dosyaları ki bu ses dosyalarını elde ettiğimiz tüm kaynaklara para ödemekteyiz. Blu-ray ve 4K disklerin isimlerini yazmaktaki amaç ise TUR çıkışlı bazı disklerdir ki tracker'lara daha önce düşmemiş, haliyle onların da bir çoğunu satın alıyoruz. Bildiğiniz gibi sitede bulunmayan sayısız filmlerin sesleri paylaşılmış ki, bazı film sitelerinde bu filmlerin tanesi Ağustos 2024 tarihi itibariyle 500-1000 TL'den satılmaktadır. Bundan ziyade sitenin senelik masrafları da bu ödemelere dahildir. Haliyle 2 Mayıs 2019 tarihinden beridir Premium Üyelik hesapları satarak bu masraflarımızı karşılamaktayız. Sizler de siteden tam faydalanmak istiyorsanız eğer Premium Üyelik satın alarak sitenin tüm alanlarından günlük 10 ses dosyası indirebilirsiniz.

Kimler Premium Üye olamaz?

1-) Site sahipleri
2-) Sitelerde moderatörlük ve uploaderlik yapan kişiler
3-) Takas alış verişi yapan kişiler

Bu kişiler tespit edildiği an hesapları süresiz kapatılır ve para iadesi yapılmaz.
Bu kişilerden başka kendi arşivi için indirme yapan arkadaşlar Premium Üyelik satın alarak siteden tam faydalanabilir.

Fiyatlara gelecek olursak, fiyatlarımız standart fiyatlardır, bizim bu işten para kazanıp kendimize araba almak gibi bir düşüncemiz olmadığı için haliyle sürekli kampanya yaparak üyelerimizi kandırmak da istemiyoruz, bizim tek amacımız, ilerlediğimiz bu yolda sitenin masraflarını karşılayıp devamlılığını sağlamak.

21 Eylül 2025 tarihi itibariyle mevcut üyelere
6 aylık Premium Üyelik 500 ₺
12 Aylık Premium Üyelik 700 ₺

Aldığınız Premium Üyelik paketi süresi boyunca
her gün 10 ses dosyası indireceksiniz.

Merak etmeyin, 11 senedir bu ortamda nam salmış biriyiz ve ömrümüz yettikçe buradayız ;)

24JB

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Yılbaşından beri premium alma planım var, coronavirüs salgını nedeniyle kredi kartı çok harcama oldu hatta taksitler çoğaldı.
Yaz mevsimde alma planım var. Tam destek....

Dogus

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Müsaden ve iznin olursa bende almak isterim. Saygılarımla...

yusuf35

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Nasipse bende yakın zamanda alacam inş. ufak capli ödemelerim var azalıyor, onun için rahatlamayı bekliyorum.
Teşekkür ederim abi eksik olmayın... zaten premium çıkmasa da destek olcaktım rahatlayınca, şimdi premium alcam :)

pergamon

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
hesap numarası gönderin bugün ödeme yapayım iban olursa daha iyi olur

ocean72

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Merhaba
6 Aylık üyelik almak istiyorum.
Selamlar

azizabi

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Selam Bro... havale için IBAN yollayabilir misin...

azizabi

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
hesabın değişebileceğini göz ardı edemezdim :)
bedel yollanmıştır. açıklamada azizabi premıum 6 aylık bedel olarak görülecek...
banka ING
kolay gelsin bro...

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
hesabın değişebileceğini göz ardı edemezdim :)
bedel yollanmıştır. açıklamada azizabi premıum 6 aylık bedel olarak görülecek...
banka ING
kolay gelsin bro...
Hesabınızı zaten aktif etmiştim, sürenizi hesap yükseltmelerinden takip edebilirsiniz, keyifli eğlenceler ;)

Grimm

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
usta premium üyelik alıcamda nasıl nereden gönderme oluyor bankadan iban vsyemi atılıyor biraz işte mesaileri düzene sokup hemen alıcam pcye pek geçemiyorum bu aralar bilgilendirirsen sevinirim kolay gelsin.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
usta premium üyelik alıcamda nasıl nereden gönderme oluyor bankadan iban vsyemi atılıyor biraz işte mesaileri düzene sokup hemen alıcam pcye pek geçemiyorum bu aralar bilgilendirirsen sevinirim kolay gelsin.
Sadece yapı kredi banka hesabımız var :)

olcay27

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
6 aylık vip üyelik almak istiyorum.Ödeme bilgisi lütfen.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye