• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 2 Yaşında

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar, bugün 15 Ocak 2021, shareSes.com'un 2. yılını geride bırakıyoruz.
15 Ocak 2019 tarihinde siteyi ilk kurduğumda bu işe tek devam edeceğimi düşünüyordum, amacım da buydu zaten,
fakat @akbas28 ve @ultrAslan ardından hemen @purpeliter arkadaşlarım beni bu yolda tek bırakmadılar ve birlikte bu zorlu göreve başlamış olduk.
Geride koyduğumuz bu 2 sene zaafında çok iyi arkadaşlar edindik ve zamanla shareSes.com paylaşımın adresi oldu.

Şuan Türkiyede değil, tüm Türk dünyasında en geniş arşive sahip olan tek grubuz.
Biz öyle lafta yok bilmem kaç bin ses arşivimiz var demiyoruz demeyiz, delillerle ispatlarla bu 2 senede
8500 ses dosyasını değerli kullanıcılarımıza sunduk ve ALLAH nasip ederse sunmaya devam edeceğiz.

Çekemeyenler çok oldu, siteye, bu ekibe katılıp hırsızlık yapanlar olsun, çekememezlik edip arkamızdan yalan
yamalak atıp tutanlar olsun, efendime söyleyeyim arkamızdan olur olmaz şeyler söyleyenler olsun, bana abi
deyip arkamdan iş çevirenler olsun, sitemden laf taşıyıp kendisi gibi ahlaksızlarla bizi muhatap edenler olsun,
öyle insanlara kafa yorup çocukluk yapıp cevap veriyordum fakat 11 nisan 2020 tarihinde babamın ısrarıyla
bu başıboş insanlarla uğraşmayı bırakıp kendi yolumuza devam etmeye karar verdim, olanlar olmuş geçenler geçmiş,
orman çakalsın olmaz, her ormanda mutlaka birkaç çakal olacak olmalı çünkü doğanın talebi bu :)
Bu bakımdan bizim devam ettiğimiz her geçen gün bu insanlar sinirden çatlar, kafalarını duvara vurur,
hatta evlerinde huzur kalmaz, karı çocuk demeden her önlerine gelene tekme tokat dalarlar,
kim bilir babasını dövenler bile vardır, her sabah uykudan kalkıp ilk shareSes'i kontrol ederler, acaba kapanmış mı diye?
bir umut her sabah aynı şeyi yaparlar, fakat ben hayatta olduğum sürece ve kendi isteğimle vazgeçmediğim sürece
BU ZEVKİ ONLARA YAŞATMAYACAĞIM :)

Geride bıraktığımız bu 2 sene içinde az önce de söylediğim gibi çok iyi arkadaşlar edindik,
çok iyi paylaşımcılar katıldı bu ekibe ki 2014 senesinin Mart ayından Türk piyasasında bulunduğumu dikkate alırsak,
şu döneme kadar hiçbir sitede böyle bir ekip görülmedi, umarım bu geride bıraktığımız 2 senemizin üzerine
her yıl bir sene daha ekleyip 3. 4. 5. hatta 10. senelerimizi hep beraber kutlarız, sadece umut ediyorum,
bu bakımdan başta shareSes.com ekibi olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımı sonrasında üyelerimizi tebrik ediyorum,
inşALLAH Rabbim nasip ederse 1 sene sonra bu mesajın daha güzelini yazmış oluruz, hepimize güzel seneler diliyorum.
Doğum günün kutlu olsun shareSes.com, Türkçe Ses İmparatorluğu :)

@PPjeR, @hayrettin, @fz25, @ultrAslan, @akbas28,
@Sirius77, @HaSi, @Justin Russo, @HuN,
@purpeliter, @SMΛCBΛSΛИKΛSΛP, @Gandalf, @EnyaLiyoS,
@FX Impact, @c311at, @FilmLover, @dostane,
@theprofessional, @kadirsever ve bu siteye emek vermiş herkese teşekkür ediyorum (isimler rastgele yazılmıştır).
2 arkadaşımız şuan aramızda değiller, aylar oldu, 1 tanesinden çok yakın arkadaşı bile haber alamıyor,
umarım iyilerdir ve bir gün tekrar döneceklerine umut ediyorum. Arkadaşlar, iyi ki varsınız.

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Bizler burada Hobilerimize gerçekleştirip güzel zaman geçirmek adına Ailenin bir parçası olduk. Mutluyuz ve güzel vakit geçiriyoruz.. Birçok Arkadaşımız zaman ayırıp emek verip ses kaydediyor, Para verip kaynağından ses alıyor, Emek verip ses işliyor ve sunuyor. Emek var, Arkadaşlık var, paylaşımcılık var, Güzellik var. İyiki varsınız.

2. Yılınız Kutlu olsun... Başta TANNER Arkadaşımız olmak üzere paylaşımcı olan her arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ellerinize, Emeklerinize sağlık olsun.

Son düzenleme:

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Shareses Ailesi olarak daha nice yıllara başarılar ve güzellikler ile yol almanızı diliyorum. Emek veren üreten Tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

sekoman

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
shareSes'in nice yıllar yaşaması dileğiyle.. başta tanner ustam olmak üzere emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Korkut Ali

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Dublaja Emek Veren Senkronlar İçin gününün yarısını bilgisayar başında geçiren arkadaşların eline emeğine sağlık nice mutlu senelere arkadaşlar.
ShareSes ve ekibinin huzur içinde uzun yıllar devam etmesi dileğiyle 💝

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Shareses Ailesi olarak daha nice uzun başarılı dönemleri can-ı gönülden dilerim. Emeği olan herkese en içten dileklerimle teşekkür ederim her zaman varolasınız arkadaşlar 👏👏👏👍:D

yusuf35

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Bizleri toparladığı ve bu siteyi kurduğu için TANNER abi ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Daha nice güzel yıllarımız, gittikçe daha da zenginleşen arşivimiz ve daha da genişleyen ailemiz olacağını biliyorum, çünkü bu sitede EMEK VAR. Emeği geçen herkese teşekkür ederim..

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye