• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Silinmeyen Dosya Klasörü

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
iyi günler arkadaşlar elimde monte cristo 2002 ses dosyası vardı onu bu akşam izlemek için klasöründen aldım bluraye ekledim filmi hazırladım sonra sesler klasöründeki klasörü sileyim dedim ama bir türlü silemedim şu uyarı geliyor
dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda uyarısı geliyor ne yapmam lazım bu tarz durumlara biraz takıntılıyımdır lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

purpeliter

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
@VolkanDogan35

Bulunduğu diski formatlayarak çözmüştüm. Ama tüm bilgiler gider bulunduğu partisyondaki.

akemalayhan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Hdd sürücünü sağ tıklayarak özellikler menüsün de araçlar kısmında hata denetimi var onu çalıştırarak sorunu çözebilirsiniz bende de oluyor ara ara bu şekilde tarama bittikten sonra sorun yok oluyor. benim sistem windows 10. Sürümlere göre değişiklik gösterebilir. İyi günler..

recep

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
klasöre sağ tıkla arşive ekle winrar da sağda arşive ekledikten sonra dosya ve klasörü sil seçeneği var onu TİK'le zip işlemi bitince silicektir

fz25

Şerefsiz
Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0
klasöre sağ tıkla arşive ekle winrar da sağda arşive ekledikten sonra dosya ve klasörü sil seçeneği var onu TİK'le zip işlemi bitince silicektir
Aynen hocam önce klasörü winrarla sıkıştırıp sonra siliyoruz

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
@VolkanDogan35

Bulunduğu diski formatlayarak çözmüştüm. Ama tüm bilgiler gider bulunduğu partisyondaki.
bu riski alamam

nette görmüştüm denemiştim olmadı yinede sağol

Hdd sürücünü sağ tıklayarak özellikler menüsün de araçlar kısmında hata denetimi var onu çalıştırarak sorunu çözebilirsiniz bende de oluyor ara ara bu şekilde tarama bittikten sonra sorun yok oluyor. benim sistem windows 10. Sürümlere göre değişiklik gösterebilir. İyi günler..
deneyeceğim eve gidince

Sirius77

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Advanced SystemCare Free yükle ugraşma içinde sana ne lazımsa var

DavyJones

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Sirius77'nin dediği program çok güzel bir program sorunu onunla da çözebilirsin. İçinde bir çok mini program barındırıyor. Ayrıca aşağıdaki linkten indirebileceğin küçük programla da işini görebilirsin. Programı yüklerken bi tuzak var. Sana lisans kabul ettirir gibi gösterip antivirüs yüklüyor. O sayfa gelince "Decline" diyerek yüklemeye ilerle. Programın yaptığı şey, bir dosyaya sağ tıklama uzantısı ekliyor. Silinmeyen bir dosyaya sağ tıklayıp, bu programla açıp istediğin hareketi yapabiliyosun. Silmek, taşımak, kopyalamak vs. Programın adı "IObit Unlocker 1.9.2"

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
WinRAR'la sıkıştır sil, silinmesi imkansız klasörleri ve dosyaları silmek için en kolay ve temiz yöntemdir.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
sağolasın kardeşim dediklerini yaptım ve direk sildi

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye