ryzen 5 3500 rtx 2060 16gb ram 480ssd 1tb hddBilgisayar donanım bilgilerini yazar mısın?
Bilgisayar özelliklerin iyi fakat AMD işlemcilerinde rip yapmayı önermiyorum. Gerek yok yazık etme,yorma.ryzen 5 3500 rtx 2060 16gb ram 480ssd 1tb hdd
Yani anlattığımız gibi @pitter kardeş ripin ripi olmaz, çamur anlamına gelir. Ne kadar ham veri o kadar kaliteli çıktı.benim kendi keşfetiğim promram var cloneBD Blurayleri bd50 den bd25,bd9 gibi re-encode ediyor temel özelliği bu ayrıca codek değiştirme işi de yapıyor vc-1 ,x264,x265 codeklerini birine kalite kaybı olmaksızın çeviriyor yani convert etmiyor reencode ediyor bire bir aynı çıktı alırsın kbps oranı aynı kalır önce videyu tsmuxer ile bluray folder veya iso yap program iki formatı tanıyor sonra istediğin codeğe dönüştür aynı işi dvdfab da yapıyor ama bu daha iyi handbrke de kalite kaybı olsun aspect ratio olsun hepsi değişiyor
bunda hepsi orjinal kalıyor ben vc-1 codekli bluray remuxları x264 e böyle çeviriyorum kalite kaybı olmaksızın https://www.oneindir.com/clonebd-indir-full-turkce-v1-2-7-0/
video'yu encode etmeden istediğimiz font ve renkde altyazıyı ekleyebilceğim bi program biliyormusunbenim kendi keşfetiğim promram var cloneBD Blurayleri bd50 den bd25,bd9 gibi re-encode ediyor temel özelliği bu ayrıca codek değiştirme işi de yapıyor vc-1 ,x264,x265 codeklerini birine kalite kaybı olmaksızın çeviriyor yani convert etmiyor reencode ediyor bire bir aynı çıktı alırsın kbps oranı aynı kalır önce videyu tsmuxer ile bluray folder veya iso yap program iki formatı tanıyor sonra istediğin codeğe dönüştür aynı işi dvdfab da yapıyor ama bu daha iyi handbrke de kalite kaybı olsun aspect ratio olsun hepsi değişiyor
bunda hepsi orjinal kalıyor ben vc-1 codekli bluray remuxları x264 e böyle çeviriyorum kalite kaybı olmaksızın https://www.oneindir.com/clonebd-indir-full-turkce-v1-2-7-0/
Tam aksine amd işlemciler intel işlemcilerden daha yüksek performans gösteriyor. (saniye cinsinden; düşük olan daha iyi)Bilgisayar özelliklerin iyi fakat AMD işlemcilerinde rip yapmayı önermiyorum. Gerek yok yazık etme,yorma.