• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DiGiTAL TV 1917 (2019) 224Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV (SinemaTV) (UHD) Audio SHS

sekoman

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim hocam.

24JB

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu filmin seslendirmesi sansürsüz olsa çok iyi olurdu ama hiç yoktan iyidir. Bir şekilde bir ses olmuş oldu. Emeğine sağlık.

Yönetici notu; sansür dedikte yani küfürlü sahnelerin küfürsüz olarak dublajlanmasından bahsedilmektedir, ses dosyasında herhangi bir kesik bipleme yoktur.
Gandalf arkadaşımızın kastettiği sansür olayı aslında küfürlü sahnelerin küfürsüz olarak dublajlanmasıdır, normalde film aşırı küfürlü bir filmdir, yani ses dosyasında herhangi bir eksik, kesik, bipleme filan yoktur, bilginize.
Türkçe ses için teşekkür ederim. Eskiden UHD remux indirdim şimdi nerde olduğunu bilmiyorum (izlemedim).

Prime amazon çoktan eklendi fakat küfür altyazılı yoktur sansürlü olduğunu çoktan bellidir. O bakımdan hiç izlemedim. Örneğin NF olsaydı dublaj küfür seslendirir mi orası bilemem dublaj koyacağını hiç sanmam belki orda altyazılı koyar. NF artık eskisi gibi kaliteli platform değil.

SİNEMA TV yayınlanan hepsi sansürlüdür. Yıllardır şikayetçiyim bunlar adam olmazlar kendileri hiç bakmıyor.

Asıl "Rambo: Last Blood" filmi SİNEMA TV'de izledim aşırı derece dublaj sansürlendi hatta video kesintiler mevcuttur. Hiç keyif almadım. Sonuçta 1 kez izliyorum tekrarı 5-7-10 sene sonra bakarım. Eskisine göre çok fazla film/dizi/belgesel vb. izlemiyorum.

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Sam Mendes'in Yazıp yönetip ve yapımcılığını üstlendiği Film tek kelime ile şahaneydi. Özellikle Roger Deakins'in görüntü yönetmenliği tartışmasız süperdi. Kamera açıları düzenli ve derinlikli çekimleri ile sanki yağ gibi akıyordu. Dean-Charles Chapman, George MacKay oyunculukları da Filmin bütününe katkısı su götürmez bir gerçek. Makyaj ve Mekanlar çok özenli ve gerçekciydi, Müzikleri şahaneydi. Keyifle izledim.

Sam Mendes’in, büyük babası Kıdemsiz Onbaşı Alfred Mendes’ten duyduğunu söylediği hikâyesinden yola çıkmış ve Savaşın acımasız ve kuralsızlığı içerisinde hayat kurtarmayı amaç edinmiş Askerimizi abartısız ve yalın bir şekilde anlatmış. Saving Private Ryan (1998), War Horse (2011), Hacksaw Ridge (2016) Filmleri gibi çatışma sahneleri ve doğallıkları ile hafızamda yer eden bir Film oldu.

@hayrettin emeklerinize sağlık. Filmin dublajını beklediğimize değmiş. Farklı ve orijinal (Küfürlü) çevirisi ile Dublajı çıkarsa tekrar izlemek isterim.

Son düzenleme:

WarnerBros

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Ellerine emeğine sağlık kesenize bereket.

sle7en

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

ceyenna

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

18,006
Konular