Birds.Of.Prey.And.The.Fantabulous.Emancipation.Of.One.Harley.Quinn.2020.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.7.1.HDR.x265-CtrlHD
Henüz 4k ya da BD rip çekmedim fakat @HaSi hocam paylaşmış delay. "1602ms" olarak deneyin, ben de en kısa zamanda eklerim delay değerini ilk posta.birds.of.prey.and.the.fantabulous.emancipation.of.one.harley.quinn.2020.1080p.bluray.x264-wutang senkron uyumu nedir acaba ? sesler ile uymuyor maalesef
Birds.of.Prey.And.the.Fantabulous.Emancipation.of.One.Harley.Quinn.2020.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.7.1-FGT indirdim 1602 ms yaptım ama olmadı yine.. 1602 yanına ms yazacak mıyız ben sadece rakam koydum..Henüz 4k ya da BD rip çekmedim fakat @HaSi hocam paylaşmış delay. "1602ms" olarak deneyin, ben de en kısa zamanda eklerim delay değerini ilk posta.
Sadece rakam koymanız yeterli. FGT sürümüne bir şey diyemem fakat 4K Remux indirmiş olurum bir kaç güne, o zaman onu eklerim konuya.Birds.of.Prey.And.the.Fantabulous.Emancipation.of.One.Harley.Quinn.2020.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.7.1-FGT indirdim 1602 ms yaptım ama olmadı yine.. 1602 yanına ms yazacak mıyız ben sadece rakam koydum..
maalesef olmuyor... bluray hangi versiyonlar ile uyumlu senkronlar, söylerseniz uygun sürümü indireyim bende hala olmuyor..Sadece rakam koymanız yeterli. FGT sürümüne bir şey diyemem fakat 4K Remux indirmiş olurum bir kaç güne, o zaman onu eklerim konuya.
hala olmuyor..Sadece rakam koymanız yeterli. FGT sürümüne bir şey diyemem fakat 4K Remux indirmiş olurum bir kaç güne, o zaman onu eklerim konuya.