• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Blu-ray Charlie's Angels (2019) 640Kbps 23Fps DD 6Ch TR Blu-ray Audio SHS

taneravvr

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Sitede DVD ham ses dosyası Charlie's Angels (2019) 192Kbps 25Fps DD 2Ch TR DVD Audio SHS
ve FPS dönüşümü yapılmış ses dosyası da Charlie's Angels (2019) 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR DVD Audio SHS
mevcuttur.

Charlies.Angels.2019.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG sunumuna -37291 delay ile uyumludur.
dostum sana bir sorum var bu delay değerini nasıl buldun bu kadar detaylı bulman beni şaşırttı varsa bir yöntemin baylaşırmısın bu konuda biraz sıkıntı çekiyorumda hani kıllandığın bir program falan varsa paylaşırsan sevinirim.

PPjeR

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
@taneravvr Audacity kullanıyorum delayı bulmak için. Audacity için Lame for Audacity ve ffmpeg 2.2.2 kurunca .mp4 uzantılı dosyaları direkt açıyor program. Önce Eng sesi sonra da TR sesi programa atıyorum, sonra kanalları karşılaştırıp aradaki ms farkını buluyorum. Bu da delay değerini veriyor.

taneravvr

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
çok Çok teşekkür ederim işte aradığım yöntem dinlemeyle falan uğraşılmıyor. Teşekkür ederim

PPjeR

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
çok çok teşekkür ederim işte aradığım yöntem dinlemeyle falan uğraşılmıyor. Teşekkür ederim
Ama temel nokta 2 seste de aynı efekti bulmak, o efekte göre ms hesaplamak daha sağlıklı olur. Zaten bir taraf verdiğin delayla oturuyor sonradan kayma başlıyorsa o sesin senkrona ihtiyacı vardır.

taneravvr

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
sesleri programa yüklemeye kadar hepsini yaptım yanlız programı kullanmayı bilmiyorum ne yapmalıyım.

18,129
Konular
361,996
Kullanıcılar
Son üye