Konu sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce PM atılarak veya sohbet alanından paylaşım yapmak isteyen üyelerimizin isteklerini dikkate alıp,
shareses.com sitesi olarak paylaşımda bulunmak isteyen üyelerimize de ayrıcalık tanımak istiyoruz,
bu bakımdan aşağıdaki kriterlere uygun üyelerimiz bu konu başlığı altında başvuruda bulunabilirler.
Eğer sizinde arşivinizde VCD, DVD, VHS, Beta (Kaset), daha önce kayıt aldığınız dublajlar,
nette daha önce sunulmamış veya VIP sitelerinde satışa sunulmuş dublajlar,
efsane sandığınız seslendirmeler, takasa sunulmuş fakat elinizde mevcut seslendirmeler mevcutsa;
O zaman bu konu başlığı altında başvuruda bulunabilirsiniz.
Dikkat: Ekibe katılacak arkadaşlar daha önce hiç bir film sitesinde görevli olmamalı,
bu siteden aldığı sesleri asla takas ve vip siteleriyle paylaşmamalı,
siteden izinsiz birilerine ses dosyası vermemelidir, tesbit edildiği anda üyeliği süresiz yasaklanacaktır.
Linklerinizi sadece mega.nz, cloud.mail.ru sitesine upload etmeli ve asla silmemelisiniz,
sitede otomatik link kontrol yapılmaktadır, linklerini silecek arkadaşlar
en baştan zaten başvuruda bulunmasınlar.
Not: Paylaşım yapmak isteyen üyelerimiz bu işi bir heves yapmak istiyorlar,
bizim isteğimiz ise farklıdır, nette daha önce sunulmuş Blu-ray, NETFLIX, iTunes, DVD
seslendirmeleri elinizde mevcutsa ve paylaşmak istiyorsanız, belirtmek istiyorum ki,
tekçe benim arşivimde an itibariyle 13 bine yaklaşmakta olan büyük ses arşivi mevcut,
ilgili seslerin paylaşımına izin verilmemektedir, zamanla hepsini kendim paylaşacam,
tabi eğer daha önce nette sunulmamış, satın aldığınız Blu-ray, iTunes, DVD, VCD
seslendirmeleri mevcutsa o zaman buyurun, gittikçe büyümekte olan
ve bu ortamda an itibariyle Lider ses sitesi shareses.com da yerinizi alın.