• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Extended (Uzatılmış Sahneler) İçin Türkçe Altyazı

baso34

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhaba Arkadaşlar ;
Bildiğiniz üzere genellikle torrenten indirdiğimiz filmlere buradan indirdiğimiz dublaj sesleri ekliyoruz fakat benim şöyle bir sorunum var
Bazı filmler Extended yani uzatılmış veya kesilmemiş sahneler oluyor ve filim ilk çıktığında bu sahneler olmadığı için haliyle dublajlanamıyor daha sonra bu tür filmlere dublajsız sahneler için altyazılar çıkıyordu fakat bu son zamanlarda ne hikmetse ben bulamıyorum örnek olarak elimde gladyatör (2000) film i var fakat ne kadar aradıysam şu extended sahneler için altyazı bulamadım bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Saygılar.......

(VolkanDoğan35)

Extended sahneler için
dublaj geliyor fakat extended sahne araya girince film aniden orjinal sese dönüyor ve orada da altyazı devreye giriyor bilmem anlatabildim mi, ben sadece bu sahnelerdeki altyazıyı arıyorum

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Merhaba, extended kısımlar için genelde kendiniz yapabilirsiniz, full altyazıyı bulun filmi açın, size lazım olan sahnelerin dialoklarını ilgili altyazı dosyasından yeni bir txt dosyasına ekleyin, bitince uzantısını .srt olarak kaydedin tamamdır.

Gladyatör 2000 filmine gelince, elimde Extended Cut full Türkçe seslendirmesi mevcut eklerim bir kaç güne, kendi kayıtlarımız kaplan01 abim kayıt almış ve kendi senkronum, senkronu bana aittir.

baso34

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhaba, extended kısımlar için genelde kendiniz yapabilirsiniz, full altyazıyı bulun filmi açın, size lazım olan sahnelerin dialoklarını ilgili altyazı dosyasından yeni bir txt dosyasına ekleyin, bitince uzantısını .srt olarak kaydedin tamamdır.

Gladyatör 2000 filmine gelince, elimde Extended Cut full Türkçe seslendirmesi mevcut eklerim bir kaç güne, kendi kayıtlarımız kaplan01 abim kayıt almış ve kendi senkronum, senkronu bana aittir.
Teşekkür ederim en kısa sürede denicem ve çok mantıklı geldi
bu arada üstad şu flimlere afiş gömme işini halledemedik bilginize

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Tanerin dediği yöntem elbette uygulanabilir fakat o sahneleri tek tek bulup ona göre not almaktan başka çare yok. bazı alt yazı sitelerinde forced olarak veriliyor ama pek cok verilmeyen film mevcut ne yazık ki.

Bunun dısında aklıma gelen en kolay yol eger bulunabilirse forced ingilizce veya baska bir dil alt yazı dosyasından hangi anlarda bu dublajsız alt yazılar varsa tr alt yazı dosyasında o anlardaki yazılar seçilerek geri kalanı silinebilir.

Son düzenleme:
18,129
Konular
361,996
Kullanıcılar
Son üye