• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı Filmlere Afiş Nasıl Gömülür ?

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
bir kere yazmıştım herhalde cevaplamayı unuttun bi daha hatırlatim dedim 2.direk filme gömmek istiyorum
Saygılar
1. DeviantArt - Discover The Largest Online Art Gallery and Community bu siteye aradığın filmin ismini yaz örnek Avenger Endgame için mi arıyorsun şöyle yaz Avengers Endgame movie folder icon diye yaz beğendiklerini indir zaten marvel collection yaz hepsi çıkar.
2. Folderico programını indir onunla yükle ister png ister jpg ister ico dosya farketmez

baso34

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi

baso34

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
1. DeviantArt - Discover The Largest Online Art Gallery and Community bu siteye aradığın filmin ismini yaz örnek Avenger Endgame için mi arıyorsun şöyle yaz Avengers Endgame movie folder icon diye yaz beğendiklerini indir zaten marvel collection yaz hepsi çıkar.
2. Folderico programını indir onunla yükle ister png ister jpg ister ico dosya farketmez
Tekrar Merhaba;
Kusura bakma daha önce deneyemedim daha yeni bakmaya fırsatım oldu bu senin dediğin yöntem filmin içinde olduğu klasörü değiştiriyor oysa ben filmin afişini klasörün içinde bulunan filmin ikonunun yerine koymak istiyorum yinede ilgin ve alakan için Çok teşekkür ederim

eyüpbey

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Shareses in dediği gibi afiş fotoğrafın ismini cover diye yaz ve kaydet. MkvToolnix Gui ile filmi ekleyin ve daha sonra Ekler sekmesinden-eklenecek ekler kısmından cover.Jpg resim dosyasını yükle. Muxla (çoklamayı başlat. ) bu kadar. Kolay gelsin.

18,130
Konular
362,033
Kullanıcılar
Son üye