• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DiGiTAL TV First Man (2018) 320Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SHS

Alazar

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: HuN

Grimm

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

• Beğen

Bjk1903

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

• Beğen

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Harikasınız. çok teşekkür ederim

Acaba Fast And Furious: Presents Hobbs And Shaw 2019 sesi ne zaman gelir? Sabırsızlıkla bekliyorum..

çok teşekkür ederim
Sabırlı olsanız gelecek de, ama diğer siteden indirin siz.

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Sabırlı olsanız gelecek de, ama diğer siteden indirin siz.
Hallettim zaten..

Aranızdaki sürtüşmeye kullanıcı dahil etmeyin Taner kardeşim. Beni uzun zamandır bilirsin. Ses indirmekten başka işim olmaz.

Rica ediyorum.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Hallettim zaten..

Aranızdaki sürtüşmeye kullanıcı dahil etmeyin Taner kardeşim. Beni uzun zamandır bilirsin. Ses indirmekten başka işim olmaz.

Rica ediyorum.
Seni dahil etmiyorum zaten, sadece teşekkürünüzü yazın linkinizi alın geçin, zaten seni bildiğim için de bir şey demedim, fazla gereksiz mesajlara gerek yok, adamsan adam bilmem ne gibi mesajlar onun eline koz veriyor, o adam da biz patlıcan mıyız? Ayrıca ben değil ilgili site dahil ediyor, şuan buradaki mesajlarınızı görse emin olun oradan bura üye diye banladığı 250 kişiden biride siz olucaksınız, sadece henüz görmemiş.

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Seni dahil etmiyorum zaten, sadece teşekkürünüzü yazın linkinizi alın geçin, zaten seni bildiğim için de bir şey demedim, fazla gereksiz mesajlara gerek yok, adamsan adam bilmem ne gibi mesajlar onun eline koz veriyor, o adam da biz patlıcan mıyız? Ayrıca ben değil ilgili site dahil ediyor, şuan buradaki mesajlarınızı görse emin olun oradan bura üye diye banladığı 250 kişiden biride siz olucaksınız, sadece henüz görmemiş.
Taner kardeşim, bu tabirleri ben yeni kullanmıyorum. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Burada da yazmışımdır. Kimsenin adamlığı benim yazdığım 2 kelime ile belirlenmeyeceği gibi, benim dememle de adam olmaz, adamlıktan da çıkmaz.

Haksız yere ban atılacaksa da atsın. Kişi kendinden bilir işi. Ne buraya, ne oraya bir zararım olmadı, olmazda. Durumum ve imkanım olsa hem buraya, hemde oraya bağışta yapardım. 7 aydır işsizim. Sıkıntıdan bir film keyfim oluyor, onuda hem burası hemde diğer siteden aldığım sesler ile güzelleştiriyorum.

Bu iki taraf için de sorun oluyorsa hepiniz banı basın alt yazı ile izleriz ne olacak. Kimsenin kalbi kırılmasın, kimsede zor durumda kalmasın.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Taner kardeşim, bu tabirleri ben yeni kullanmıyorum. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Burada da yazmışımdır. Kimsenin adamlığı benim yazdığım 2 kelime ile belirlenmeyeceği gibi, benim dememle de adam olmaz, adamlıktan da çıkmaz.

Haksız yere ban atılacaksa da atsın. Kişi kendinden bilir işi. Ne buraya, ne oraya bir zararım olmadı, olmazda. Durumum ve imkanım olsa hem buraya, hemde oraya bağışta yapardım. 7 aydır işsizim. Sıkıntıdan bir film keyfim oluyor, onuda hem burası hemde diğer siteden aldığım sesler ile güzelleştiriyorum.

Bu iki taraf için de sorun oluyorsa hepiniz banı basın alt yazı ile izleriz ne olacak. Kimsenin kalbi kırılmasın, kimsede zor durumda kalmasın.
Ben archangel değilim ban atam kardeşim, ben TANNERIM, keyfine bak.

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Ben archangel değilim ban atam kardeşim, ben TANNERIM, keyfine bak.
Eyvallah Taner de, Peki yeni konulara neden mesaj yazamıyorum.?

"Sohbet odasına erişemeyen üyelerin hesaplarında sohbet izinleri aktif edilmiştir, lütfen tekrar deneyiniz." Diye bir uyarı var ekranın üstünde..

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Eyvallah Taner de, Peki yeni konulara neden mesaj yazamıyorum.?

"Sohbet odasına erişemeyen üyelerin hesaplarında sohbet izinleri aktif edilmiştir, lütfen tekrar deneyiniz." Diye bir uyarı var ekranın üstünde..
Tekrar dene hesabını sıfırladım,
o uyarı genel bir uyarıdır, daha önce sohbet penceresine tıkladıkta geçerli sohbet sayfasını göremeyen üyeler içindir, sizde daha önce aktif değildiyse şuan aktif edilmiştir, bu tür mesajları ya sohbetten yada özelden bana bildiriniz.

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Tekrar dene hesabını sıfırladım,
o uyarı genel bir uyarıdır, daha önce sohbet penceresine tıkladıkta geçerli sohbet sayfasını göremeyen üyeler içindir, sizde daha önce aktif değildiyse şuan aktif edilmiştir, bu tür mesajları ya sohbetten yada özelden bana bildiriniz.
Tmm düzeldi. Teşekkür ederim(y)

PPjeR

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim.

First.Man.2018.IMAX.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG sunumuna tam uyumludur.

Son düzenleme:
  • Beğen
18,130
Konular
362,045
Kullanıcılar
Son üye