• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Blu-ray Gamer (2009) 2048Kbps 23Fps DTS-HD MA 2Ch TR Blu-ray Audio SHS

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi

Gamer (2009) - IMDb

Code:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::         ____ _  _ ____ ____ ____ ____ ____ ____        ::
::         [__  |__| |__| |__/ |___ [__  |___ [__         ::
::         ___] |  | |  | |  \ |___ ___] |___ ___]        ::
::                                                        ::
::::::::::::::::ses dosyası hakkında bilgi::::::::::::::::::
::        Kaynak                  : Blu-ray               ::
::        Biçim                   : DTS-HD MA             ::
::        Bit oranı               : 2048 Kb/s             ::
::        Kanal                   : 2 Kanal               ::
::        Kare hızı (FPS)         : 23 FPS                ::
::        Süre                    : 01:34:45:675          ::
::        Dosya boyutu            : 1.36 GiB              ::
::        Dil                     : Türkçe                ::
::--------------------------------------------------------::
::        Bu ses dosyası Blu-ray disk'ten alınmıştır,     ::
::        hiçbir işlem yapılmamıştır.                     ::
::::::::::::::::::::::::: SHARESES :::::::::::::::::::::::::

Gamer (2009) 2048Kbps 23Fps DTS-HD MA 2Ch TR Blu-ray Audio SHS

Gizli içerik
Bu içeriği görebilmek için bu başlığa yanıt vermeniz gerekmektedir.
Yanıt veremiyorsanız eğer ya konu kapatılmıştır yada Premium Üye'lik kategorisine dahildir.

moxtar2019

Hakları Alınmış Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
usta bu ses dosyasının bilgilerinde yanlışlık mı var? çünkü indirip mediainfo ile bakınca 6 değil 2 ch olarak görünüyor,
kontrol edebilir misin sana zahmet.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
usta bu ses dosyasının bilgilerinde yanlışlık mı var? çünkü indirip mediainfo ile bakınca 6 değil 2 ch olarak görünüyor,
kontrol edebilir misin sana zahmet.
ilk önce Türkçe karakter kullan lütfen, ş,ç,ö,ü gibi harfler yok, bu sefer düzenledim.
Dosyanın isminde 6Ch yazılmış fakat 2Ch çıkmışsa olabilir sonuçta yüzlerce ses ekliyorum isminde yanlışlık olmuş olabilir,
önemli olan ses dosyasının ilgili filme ait olmasıdır, ses dosyası elinizdeki filme uygunsa tamamdır, kolay gelsin.

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
ilk önce Türkçe karakter kullan lütfen, ş,ç,ö,ü gibi harfler yok, bu sefer düzenledim.
Dosyanın isminde 6Ch yazılmış fakat 2Ch çıkmışsa olabilir sonuçta yüzlerce ses ekliyorum isminde yanlışlık olmuş olabilir,
önemli olan ses dosyasının ilgili filme ait olmasıdır, ses dosyası elinizdeki filme uygunsa tamamdır, kolay gelsin.
tamam zaten ben neden böyle diye sormadım. yani bi yerde bi terslik var bu yazım da olabilir veya yanlış içerik paylaşılmış fark edilmemiş olabilir sorma sebebim bu zaten. hesap sormak gibi bir olayım yok. ama son cümleye katılmıyorum. 2 ch ve 6 ch arasında dağlar kadar fark olduğu için uygunsa tamamdır diye düşünmek doğru değil.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
tamam zaten ben neden böyle diye sormadım. yani bi yerde bi terslik var bu yazım da olabilir veya yanlış içerik paylaşılmış fark edilmemiş olabilir sorma sebebim bu zaten. hesap sormak gibi bir olayım yok. ama son cümleye katılmıyorum. 2 ch ve 6 ch arasında dağlar kadar fark olduğu için uygunsa tamamdır diye düşünmek doğru değil.
Ben zaten hesap sordunuz demedim, sesin filme ait olduğunu söyledim, kaldı ki dağlar kadar fark olayına, ben fark etmez dediğimde yani esas odur filme ait sesi bulmuşsunuz demek istedim, hem unuttunuz qaliba yada bilmiyorsunuz herhalde ben bu ortamda orijinal 6 ve 8 kanal ses çıkaran tek kişiyim, aksini ispat eden olamaz, 2 ve 6 kanal arasında farkın olduğunu biliyorum, hem ayrıca sesten anlamayan biri gelip ses sitesi açamaz demi? Benim demem şu ki, esas odur ses filme ait ses olsun, bir audio master gibi benim için aslında fark etmez 2 kanal olsun ya 6 kanal benim için önemli olan ilk önce sesin temiz olmasıdır ki bu ses zaten blu-ray sestir, sonra kanal sayısı gelir benim için, ama illaki siz yok ben 6 kanal kullanmak istiyorum diyorsanız, o zaman bu 2 kalan sesi kullanmayın lütfen, kolay gelsin.

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Ben zaten hesap sordunuz demedim, sesin filme ait olduğunu söyledim, kaldı ki dağlar kadar fark olayına, ben fark etmez dediğimde yani esas odur filme ait sesi bulmuşsunuz demek istedim, hem unuttunuz qaliba yada bilmiyorsunuz herhalde ben bu ortamda orijinal 6 ve 8 kanal ses çıkaran tek kişiyim, aksini ispat eden olamaz, 2 ve 6 kanal arasında farkın olduğunu biliyorum, hem ayrıca sesten anlamayan biri gelip ses sitesi açamaz demi? Benim demem şu ki, esas odur ses filme ait ses olsun, bir audio master gibi benim için aslında fark etmez 2 kanal olsun ya 6 kanal benim için önemli olan ilk önce sesin temiz olmasıdır ki bu ses zaten blu-ray sestir, sonra kanal sayısı gelir benim için, ama illaki siz yok ben 6 kanal kullanmak istiyorum diyorsanız, o zaman bu 2 kalan sesi kullanmayın lütfen, kolay gelsin.
Benim anlatmak istediğim başka birşey ama nedense ya ben anlatamıyorum siz beni anlamak istemiyorsunuz. Benim o sorudaki tek maksadım 6ch yazılmış ama 2ch bu ses yani yanlış mı yazılmış yoksa başka bir terslik olmuş olabilir mi? Konu sadece bunu öğrenmekti benim için ama çok başka yerlere geldik şuan.

Sizin bu konuda bilgi deneyiminizi sorgulayan yok zaten öyle bir endişemde yok ayrıca. Elbette sesin temizliği önemli ama eğer mümkünse 6 ch sesi elbette tercih etmeyen olmaz sanırsam. bu sesin 6 ch olanı yoksa zaten yapacak birşey yok.

saygılar...

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Benim anlatmak istediğim başka birşey ama nedense ya ben anlatamıyorum siz beni anlamak istemiyorsunuz. Benim o sorudaki tek maksadım 6ch yazılmış ama 2ch bu ses yani yanlış mı yazılmış yoksa başka bir terslik olmuş olabilir mi? Konu sadece bunu öğrenmekti benim için ama çok başka yerlere geldik şuan.

Sizin bu konuda bilgi deneyiminizi sorgulayan yok zaten öyle bir endişemde yok ayrıca. Elbette sesin temizliği önemli ama eğer mümkünse 6 ch sesi elbette tercih etmeyen olmaz sanırsam. bu sesin 6 ch olanı yoksa zaten yapacak birşey yok.

saygılar...
Hocam zaten 3. kezdir bunu dile getiriyorum ama siz halen farklı şey söylüyorsunuz, yada her ikimiz aynı dilden konuşuyoruz fakat siz anlamak istemiyorsunuz, tekrar ediyorum ses filme ait isim düzenlenmesi zamanı 6Ch olarak kalmış, malum copy paste ediyorum isimleri tek tek elle girmiyorum, yanlışlık varsa sadece tanner ses 6ch değil 2ch yazman yeterlidir bende editlerim, kolay gelsin

saygılar.

fz25

Şerefsiz
Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

deckboy

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim Üstad.