• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

shareSes Jet Pilot (1957) 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SHS

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi

Jet Pilot (1957) - IMDb

Code:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::         ____ _  _ ____ ____ ____ ____ ____ ____        ::
::         [__  |__| |__| |__/ |___ [__  |___ [__         ::
::         ___] |  | |  | |  \ |___ ___] |___ ___]        ::
::                                                        ::
::::::::::::::::ses dosyası hakkında bilgi::::::::::::::::::
::        Kaynak                  : TV                    ::
::        Biçim                   : AC3 (DD)              ::
::        Bit oranı               : 192 Kb/s              ::
::        Kanal                   : 2 Kanal               ::
::        Kare hızı (FPS)         : 23 FPS                ::
::        Süre                    : 01:52:35:040          ::
::        Dosya boyutu            : 154 MiB               ::
::        Dil                     : Türkçe                ::
::--------------------------------------------------------::
::        Bu ses dosyası TV'den kayıt alınmıştır,         ::
::        SHARESES / TANNER tarafından, Blu-ray           ::
::        sunumuna uygun olarak senkronlanmıştır.         ::
::::::::::::::::::::::::: SHARESES :::::::::::::::::::::::::

Bu ses dosyası TV'den kayıt alınmıştır,
SHARESES
(TANNER) tarafından Blu-ray sunumlara uygun olarak senkronlanmıştır.
Ses dosyası
RESTORASYON işleminden geçirilerek temizlenmiştir.

Jet Pilot (1957) 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR TV Audio SHS

Gizli içerik
Bu içeriği görebilmek için bu başlığa yanıt vermeniz gerekmektedir.
Yanıt veremiyorsanız eğer ya konu kapatılmıştır yada Premium Üye'lik kategorisine dahildir.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Dikkatlice okuyun:

Ses dosyası TV kaynaklıdır, fakat ses dosyası çok aşırı derecede sorunluydu, aşağıda gerekli açıklamalar yapılmıştır;

1-) Ses dosyası sözde 2 kanaldı, fakat R (sağ) kanalda ses yoktu sadece gürültü vardı, bu bakımdan sorunlu kanal çıkartılıp yerine L kanalı eklenerek ses dosyası tekrar 2 kanal olarak işlenmiştir.

2-) Ses dosyası aşırı derecede gürültülüydü, bu gürültüyü temizlemek neredeyse imkansızdı, fakat MAGIX teknolojisi kullanarak ses dosyasını normal biçimde temizledim, bazı sahnelerde arka plan gürütlüsünde çok az düzeyde mekanikleşme oldu haliyle, çünkü bu HUM sorunu değildi, gürültü sorunuydu ki şuan bu gürültüyü temizleyecek 2. bir kişi olamaz, aksini isbat edene ham ses dosyasını atabilirim, temizler bana geri yollar.

3-) Ses dosyası senkronlanmış, restorasyon işleminden geçirilmiş ve seyir zevkini bozmadan izlenecek düzeye getirilmiştir, fakat ses dosyasında 3 yerde orijinal ses ekledim, eskiden ses dosyasını senkronlayan arkadaş orijinal ses dosyasından kısımlar alarak makaslanmış sahnelerin bulunduğu kısımlara yanlış efektler eklemiş, bu ses dosyasından tüm orijinal kısımları kaldırıp tekrar orijinal sesten uygun kısımları ekledim, bu filmin altyazısı olmadığı için forced altyazı yapamadım, ileride çevirirsem ekleyeceğim.

Emeği çok büyük bir ses dosyasıdır tam 12 saat zamanımı aldı, bu bakımdan sadece Özele sunulmuştur.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Dikkatlice okuyun:

Ses dosyası TV kaynaklıdır, fakat ses dosyası çok aşırı derecede sorunluydu, aşağıda gerekli açıklamalar yapılmıştır;

1-) Ses dosyası sözde 2 kanaldı, fakat R (sağ) kanalda ses yoktu sadece gürültü vardı, bu bakımdan sorunlu kanal çıkartılıp yerine L kanalı eklenerek ses dosyası tekrar 2 kanal olarak işlenmiştir.

2-) Ses dosyası aşırı derecede gürültülüydü, bu gürültüyü temizlemek neredeyse imkansızdı, fakat MAGIX teknolojisi kullanarak ses dosyasını normal biçimde temizledim, bazı sahnelerde arka plan gürütlüsünde çok az düzeyde mekanikleşme oldu haliyle, çünkü bu HUM sorunu değildi, gürültü sorunuydu ki şuan bu gürültüyü temizleyecek 2. bir kişi olamaz, aksini isbat edene ham ses dosyasını atabilirim, temizler bana geri yollar.

3-) Ses dosyası senkronlanmış, restorasyon işleminden geçirilmiş ve seyir zevkini bozmadan izlenecek düzeye getirilmiştir, fakat ses dosyasında 3 yerde orijinal ses ekledim, eskiden ses dosyasını senkronlayan arkadaş orijinal ses dosyasından kısımlar alarak makaslanmış sahnelerin bulunduğu kısımlara yanlış efektler eklemiş, bu ses dosyasından tüm orijinal kısımları kaldırıp tekrar orijinal sesten uygun kısımları ekledim, bu filmin altyazısı olmadığı için forced altyazı yapamadım, ileride çevirirsem ekleyeceğim.

Emeği çok büyük bir ses dosyasıdır tam 12 saat zamanımı aldı, bu bakımdan sadece Özele sunulmuştur.
hocam vallahi senin vereceğin senkron, vb... dersleri merakla bekliyorum senden öğrenecek çok şeyimiz var.

fz25

Şerefsiz
Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim

Grimm

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık

fth

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu emek alkışı hak ediyor.

kaplan01

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Teşekkür ederim elim de var ses bi bakayim bendekinde de aynı sorun var, DVD içinde kayıtlı hafta içi haber verim...

Opuslandia

Premium Üye
En iyi yanıtlar
1
Çok teşekkür ederim, aşırı yoğunluktan epeydir takip edemiyorum. Site oturmuş artık, güzel olmuş.

FX Impact

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
Konuya birkaç kelime de ben ekleyeyim.

@Merlin 'enette bu filmin sesini arıyorduk. TV kayıt bu sesi bulduk. Bluray sürümlere senkronlayıp ona verecektim ama ses dosyası o kadar anormaldi ki, bir şeylerin ters olduğu belliydi. Senkronlamak için kanallarına ayırdığımda sağ kanalda (R) sadece sesteki gürültü kısmı vardı. Senkron yapılırdı yalnız gürültü işini kim halledecekti? @SHARESES 'e rica edince sağ olsun, kırmadı.

Kısaca;

Nette bu şekilde temiz ve senkronlu şekilde bulamayacağınız ses sitemize eklenmiş oldu.

Son düzenleme:

deckboy

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim Üstad.

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Ellerine emeklerine sağlık çok teşekkür ederim @SHARESES kardeşim. Not: Bu mesaj daha sonra düzenlenerek yazılacaktır.

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
bir rica üzerine beni kırmayıp bu ses dosyasını olabildiğince yeniden düzenlediğin ve temizlemek uğruna büyük bir emek ve zaman harcadığın için ne kadar teşekkür etsem azdır sana @shareSes™️ kardeşim ellerine emeklerine sağlık ellerin dert görmesin. Çok çok teşekkür ediyorum. Bunları içtenlikle dile getiriyorum sağolasın.

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konuya birkaç kelime de ben ekleyeyim.

@Merlin abiye nette bu filmin sesini arıyorduk. TV kayıt bu sesi bulduk. Bluray sürümlere senkronlayıp ona verecektim ama ses dosyası o kadar anormaldi ki, bir şeylerin ters olduğu belliydi. Senkronlamak için kanallarına ayırdığımda sağ kanalda (R) sadece sesteki gürültü kısmı vardı. Senkron yapılırdı yalnız gürültü işini kim halledecekti? @SHARESES abiye rica edince sağolsun, kırmadı.

Kısaca;

Nette bu şekilde temiz ve senkronlu şekilde bulamayacağınız ses sitemize eklenmiş oldu.
Emeklerin ve uğraşın için ellerine sağlık @FX Impact kardeşim sağolasın teşekkür ederim.

HuN

ワンピース
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Çok teşekkür ederim üstadlar emeklerinize sağlık (y)

18,130
Konular
362,085
Kullanıcılar
Son üye