• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru KINGSTON 128 GB SSD Harddisk den 500 GB NVMe M.2 SSD Klonlama

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
KINGSTON 128 GB SSD Harddisk var PC de. 500 GB NVMe M.2 SSD Takacağım ancak sıfırdan format atmak ve bir çok yeni ayar yapmaktansa klonlama yapmak istiyorum ve hiç bir bilgim yok. Klonlama yapacağım önereceğiniz bir program varmıdır ve nasıl yaparım. Yardım rica ediyorum.

Şimdiden Çok teşekkür ederim

BluePT

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Temiz şişirilmemiş sıfır işletim sistemini herzaman tek geçerim. Gerekirse yapılacak işlemleri unutmamak adıne bir kağıda yazıp sonrasında 1 2 gün uğraşarak daha düzenli bir şekilde yapabilirsin. Dediğin işlem mutlaka yapan bir yazılım vardır.

mertkn

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
@BluePT @DeltaForceT @mertkn Çok teşekkür ederim ilginiz için. Aslına BluePT nin dediği gibi sıfırdan kurmak ama biraz erindim. Baya bir ayar ve program yapmak gücüme gidiyor ama en iyisi bu gibi. Bir de burada faydalı bir konu olurmu diye düşümdüm.

17,998
Konular
355,962
Kullanıcılar
Son üye