WarnerBros
Premium Üye
- En iyi yanıtlar
- 0
Kesenize bereket Allah bereket versin.
bu durumu raporladınızmı hocam ?Teşekkür ederim.
Mickey.17.2025.1080p.10bit.BluRay.8CH.x265.HEVC-PSA 1000 ms ile uyumlu.
Forced altyazı ise hatalı, ilk satırdan 00:56:13,055 e getirerek senkronlayabilir siniz.
Hayır raporlamamıştım, işim vardı aceleyle yazıp çıkmıştım. Şimdi raporladım, hatırlattığınız için Teşekkür ederimbu durumu raporladınızmı hocam ?
Bilgi için Çok teşekkür ederim hocam düzenleme gelirmi hatalı altyazıya gelmezse kendimiz nasıl düzeltebiliriz ?
Valla nerde sorun var bilmiyorum, @umfuk55 arkadaş bahsetti, ilgili sorunu halledip altyazıyı atarsa klasöre eklerim.Bilgi için Çok teşekkür ederim hocam düzenleme gelirmi hatalı altyazıya gelmezse kendimiz nasıl düzeltebiliriz ?
Hocam filmi seyrettim, ben sadece senkronda sorun var sanmıştım. Ama filmdeki yazıların 56. dakikadan önce de olması gereken satırlar mevcut değilmiş. Sizden kaynaklı değilse MAX in hatasıdır o zaman, kolay gelsin.Valla nerde sorun var bilmiyorum, @umfuk55 arkadaş bahsetti, ilgili sorunu halledip altyazıyı atarsa klasöre eklerim.
MAX'ten kaynaklı forced altyazı hatalıymış.Hocam filmi seyrettim, ben sadece senkronda sorun var sanmıştım. Ama filmdeki yazıların 56. dakikadan önce de olması gereken satırlar mevcut değilmiş. Sizden kaynaklı değilse MAX in hatasıdır o zaman, kolay gelsin.
Güncel: @Grimm , @shareSes™ Normal altyazıdan ekleme yaparak düzenledim, gönderdim hocam.