• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı PS4 - Playstation Store'dan Oyun Satın Almak

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba sevgili arkadaşlar, bugün PS4 PRO 1TB siparişim elime teslim edildi, nihayet ki seneler sonra tekrardan konsola dönüp PS4'e sahip oldum, kısmet olursa 5 çıkınca 5'e de talibim, neyse sorularımıza geçelim...

1-) Benim banka hesabım dolarla açılmış, fakat PS4'ün Azerbaycanca dil seçeneği olmadığı için dil seçimini Türkçe yaptım, bu bakımdan Store'dan oyunları TL para birimiyle listeledi, sormak istediğim şey şu, ben dolar hesabımdan girerek Store'dan TL ile olan oyunları alabilir miyim? yoksa illaki TL ile açılan hesap mı olması lazım?

2-) Yav GTA V almak istiyorum fakat bir kaç tane seçenek çıktı, orjinal GTA V hangisi direkt girip oynayacağımız? Bi zahmet ismini atın da ona göre alayım, şimdi boşuna para harcamış olmayalım oyunlar baya pahalı.

3-) Kırmadan böyle orjinal halinde PS4-e netten indirip HDD atıp oynamamız imkansız deme oyunları?

semih899

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
maalesef hocam satın almadan oyunları oynamanız imkansız, oyunun demo versiyonu varsa onu indirip oynayabilirsiniz belki. Kırdırma olaylarına girmiyorum yasal değil ayrıca psn hesaplarından ban riski vardır, o sebeple diyeceğim şu ki oyunları satın almak zorundasınız :)

ayrıca satın alma konusunda da tl olarak çekilir hesabınızdan sorun yok, yani psn hesabının hangi bölge yaptıysanız o para biriminin karşılığını çeker.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
maalesef hocam satın almadan oyunları oynamanız imkansız, oyunun demo versiyonu varsa onu indirip oynayabilirsiniz belki. Kırdırma olaylarına girmiyorum yasal değil ayrıca psn hesaplarından ban riski vardır, o sebeple diyeceğim şu ki oyunları satın almak zorundasınız :)

ayrıca satın alma konusunda da tl olarak çekilir hesabınızdan sorun yok, yani psn hesabının hangi bölge yaptıysanız o para biriminin karşılığını çeker.
Yok semihcim yasal olmayan işlere zaten bulaşmam ben, bu ses film işlerine de nereden bulaştık bilmiyorum ama Azerbaycanda malum film ses işleri yasak değil, konumuza dönecek olursak parası neyse verip alıcaz da oyunları tabi ben pek oyun sever değilim şuan sadece 5 oyun var almak istediğim, sadece TL para birimi olarak çeker mi dolar hesabından onu merak ettim.
Almak istediğim oyunlar şuan için şunlar...

1. Crash Team Racing Nitro Fueled (Bu benim çocukluğumun oyunu, yenilendiğini görmek beni sevindirdi gerçekten, eski hikaye yeni grafikler)
  2. GTA V
  3. Red Dead II
  4. Call of Duty
  5. God of War

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
---Senin hesabından Dolar olarak çekilir. Ama Banka TL olarak öder. O seninle ilgili bir durum değil. O günün $=₺ kuruna bakılır, borsada her zaman dalgalanmalar olur. Yani rahatça istediğin oyunu satın alabilirsin sorun olmaz.

Örnek verecek olursam. Ben Aliexpress'ten sürekli alışveriş yapıyordum. Ödemeler hep Dolar üzerinden ama benim hesabım TL. Banka bende TL olarak parayı alıp Aliexpress London hesabına dolar olarak aktarıyor. Benim yaptığım işlem sadece satın almak. 😀

---Oyun 49 TL ama paketler ve eklentiler pahalı. Sen onları satın alacaksınki onlarda para kazansın. Sistem böyle. Oyundan çok oyun içindeki içeriklerden para kazanıyorlar.
Bu fiyat yalnızca 19/2/2020 03:00 am - 5/3/2020 02:59 am tarihleri arasında geçerlidir.

---
USB yuvasıyla bağlantı desteklenmemektedir. USB depolama cihazını doğrudan PS4 sisteminize bağlamanız gerekir.
PS4™ sisteminin sistem yazılımı 4.50 veya daha sonraki bir sürüm olmalıdır.
USB 3.0 veya sonraki sürümleri.
Minimum 250 GB, maksimum 8 TB kapasite.

---HDD'ye oyun atman için kırdırman gerekir makineyi. O zaman Online oyun oynayamazsın. Bendede XBOX360 var 400 tane oyun var harici HDD'de ama makine crackli olduğu için Online oyun oynayamıyorum.

Son düzenleme:

dorukhan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Makinanın sürümü kaç ? Kırdırmada ban olayı yok zaten store'a bağlanamiyorsunuz.Makine güncelleme istiyor.Eğer makinan 5.07'den aşağı sürüm ise netden indir oyna bence : )

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye