• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı PS4 PRO Taşınabilir HDD'ye Oyun Yükleme

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar, PS4 PRO sipariş verdim, fakat benim net hızım 5 mbits şuan, acaba oyunları playstation store'den PC ye indirip, taşınabilir HDD'ye atsam PS4 oyunu görür mü? Bu konuda detaylı bilgu ruca ediyorum.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
@shareSes™️ elbetteki yükleyebilirsiniz hatta PS3 'e de aynı şekilde oyun oynabilirsiniz ayrıca SSD disklerde oluyor hatta SSD disklerde belirli bir de hız artışı söz konusu loading vs... geçişlerde bilgine alttaki linkten rahat rahat bakabilirsin daha detaylı bir şekilde,
PS4 HDD

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Peki PS4 için store'dan oyun nasıl alınır? Nasıl indirilir? Kusura bakmayın benimde bilmediğim şeyler var :)

PureHD

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Soru tam anlaşılmamış sanırım. İnternetim yavaş olduğu için playstation gelmeden oyunları indireyim ve harici diskle ps ye yükleyeyim diyorsunuz siz galiba. O şekilde olmuyor internette bir program var ama Sony'nin kendi programı olmadığı için çok güvenmemenizi tavsiye ederim. Program hem eski hem de cihaz konusunda sıkıntı yaşamamak için bence uzak durun, ki o program da zaten playstationun network ayarları sekmesine erişmeden çalışmıyordu. Yani playstationun elinize geçmiş olması gerekli. Arkadaşlar depolama genişletme linkleri bırakmış. Harici diski biçimlendirip playstationdan oyun kopyalayabilirsiniz. Hariciye playstationdan kopyaladığınız oyunu geri playstationa da kopyalayabilirsiniz. Ama tüm işlemlerin playstation üzerinden yapılması gerekli.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Soru tam anlaşılmamış sanırım. İnternetim yavaş olduğu için playstation gelmeden oyunları indireyim ve harici diskle ps ye yükleyeyim diyorsunuz siz galiba. O şekilde olmuyor internette bir program var ama Sony'nin kendi programı olmadığı için çok güvenmemenizi tavsiye ederim. Program hem eski hem de cihaz konusunda sıkıntı yaşamamak için bence uzak durun, ki o program da zaten playstationun network ayarları sekmesine erişmeden çalışmıyordu. Yani playstationun elinize geçmiş olması gerekli. Arkadaşlar depolama genişletme linkleri bırakmış. Harici diski biçimlendirip playstationdan oyun kopyalayabilirsiniz. Hariciye playstationdan kopyaladığınız oyunu geri playstationa da kopyalayabilirsiniz. Ama tüm işlemlerin playstation üzerinden yapılması gerekli.
Hayır, sorduğum soru şu, benim netim 5 mbits, 40 - 50 GB oyunları indirmek 2 günümü alıyor, haliyle 2 gün PS4 açık bırakamam ısınır, acaba PS4 de değil de PS4 elimde olsa dahi oyunları PC'ye indirip PS4 de nasıl aktarabiliriz?

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
@shareSes™️ hocam maalesef HDD nin ps4 'e bağlı olması gerek...
indirdikten sonra ister kendi ps4 istersen başka bir ps4 te de oynabilirsiniz ama indirme için ps4 'e bağlı olması ŞART...

PureHD

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Hayır, sorduğum soru şu, benim netim 5 mbits, 40 - 50 GB oyunları indirmek 2 günümü alıyor, haliyle 2 gün PS4 açık bırakamam ısınır, acaba PS4 de değil de PS4 elimde olsa dahi oyunları PC'ye indirip PS4 de nasıl aktarabiliriz?
Oyunları pc den indirme şansınız yok dediğim gibi. PC den sadece PS4 e indirme komutu veriliyor PS4 ünüz açıksa. Ama ısınma konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz zaten düşük güç tüketim modu var download için rahatlıkla indirir

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Oyunları pc den indirme şansınız yok dediğim gibi. PC den sadece PS4 e indirme komutu veriliyor PS4 ünüz açıksa. Ama ısınma konusunda herhangi bir sıkıntı olmaz zaten düşük güç tüketim modu var download için rahatlıkla indirir
Yani 2 gün dahi cihaz açık kalsa zararı olmaz deme? Peki indirme bitince kendisi otomatik kurulum mu yapıyor?

PureHD

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Yani 2 gün dahi cihaz açık kalsa zararı olmaz deme? Peki indirme bitince kendisi otomatik kurulum mu yapıyor?
Yani ben öyle bir garanti veremem sonuçta elektronik şans işi ama ben 5 senedir kullanıyorum PS4 ve çok nadir kapatırım tatile falan çıkıyorsam. Dinlenme moduna alıyorum sürekli. Single oyunlarda mesela starta bastınız playstationu kapattınız, cihazı açtığınızda oyunun açılmasını falan bekliyorsunuz. Dinlenme modundan uyandırınca starta bastığın yerden devam ediyorsun. Yıllardır bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Hiç dinlenme modunda bıraktım cihazıma bişey oldu diyen de görmedim. Sonynin kendi download için yaptığı bir mod zaten zarar verecek olsa ayarlamazlardı diye düşünüyorum. Kurulum konusunda da kurulum diye bişey yok playstationda. Download sayacı var dolunca hazır oluyor giriliyor direkt oyuna. Verdiği sayaç kuruluma da dahil yani. Bir kaç oyunda çok ufak bir şeyler ayarlıyor oyun ilk açılırken ama 100 tane oyun oynadım, 1 dakikayı geçenini hatırlamıyorum hiç.

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
@PureHD @shareSes™️ abiler benim bir-iki hafta aralıksız oyun indirip açık bıraktığım oldu hatta 13 gün açık bıraktığım oldu hiç bir şekilde sorun vermez zaten fan ps4 te oyun oynanmıyorken kendini geri plana aldığı için fan sesi duyulmaz ve sorun çıkarmaz diyelim ki 2 gün açık kaldı ve bozuldu bu dünyada bir ilk olur...

@shareSes™️ oyunları durdurup tekrar indirebilirsiniz ben ps4 te öyle yapıyorum online oyun oynarken ama daha hdd üzerinden denemedim ama 100/99.9 öyle de olur sorun çıkmaz...

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
@PureHD, @Eric Draven, sonuca gelicek olursak yani dinlenme moduna alsam indirme devam eder deme? Devam etmezse bile indirmeni duraklatıp PS4'ü dinlenme moduna alsak ardından cihazı uyandırınca indirme kaldığı yerden devam eder demi?

bozkurtnevzat

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
@PureHD, @Eric Draven, sonuca gelicek olursak yani dinlenme moduna alsam indirme devam eder deme? Devam etmezse bile indirmeni duraklatıp PS4'ü dinlenme moduna alsak ardından cihazı uyandırınca indirme kaldığı yerden devam eder demi?
Bildirim ekranında download yaptığın oyunun bilgisi oluyor oradan x e basıp duraklat dedikten sonra kapatıp daha sonra açtığın bir zaman aynı ekrandan x e basıp devam ettirmen yeterli, ben genelde dinlenme moduna alıp indiriyorum eğer uzun sürecek ise. zaten sen durdurmadan kapatsan bile o kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor diye biliyorum..

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
@shareSes™️ devam eder hocam sorunsuz bir şekilde bu arada online oyuna girerken ping hatası almamak için bildirim ekranından indirmeleri duraktabilirsin her kapatıp açtığında ps4 otomatik dosya indirme yapar eğer güncelleme vb... dosyalar varsa eğer yok otomatik güncelleme olmasın kendim güncelleme yapacam dersen otomatik güncellemeleri kapatabilirsin hocam saygılar...

karadereli

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
aynen 2 gun uyku modunda acık kalsa hiç bişey olmaz ben hep ps storede indiririm
sıkıntı yok inşAllah...

dorukhan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Store'daki oyunlar hdd ye iner mi bilmiyorum.Ama makinanın içine filezilla ile girip pkg yi alabilirsin vardı böyle bi yöntem..Benim ps4 5.05 kırık..Netden hddye indirip ordan makinaya takıp yüklüyorum : )

bu makalede değinmiş konuya.

18,129
Konular
362,000
Kullanıcılar
Son üye