• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı PVR Dosyaları Nasıl Açılır

WarnerBros

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Hayırlı günler arkadaşlar TV USB kayıt ettiğimiz dosyaları nasıl açarız bildiğiniz bir program varmı acaba.

Dosyalar PVR oladuğu için bir çok conventer programı işe yaramadı şimdiden Alah razı olsun selametle.

recep

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Onlar korumalı oluyor sanırım dsmart cihazla kaydetmiştim benzer bi uzantısı vardı ne yaptıysam açamadım. Dosya yazma okuma korumalı oluyor.

WarnerBros

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Bilgi için sağolasın belki uydudan kayıt yapa arkadaşlar yardımcı olabilir ilgin için sağolasın selametle.

24JB

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
uyduda koruma hiç çözünmüyor. Hatta TV içinde uydu alıcısında kayıtlarda bile koruma var.

Dsmart - digiturk - tivibu cam modül varsa uydu dekoderi tv kayıt yaparsanız koruma yok.

WarnerBros

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Bilgi için sağolasın usta .Bende grunding 4k tv var usb takılı tv den kayıt aldım ama pvr korumalı pc çalışmadı sorun o.

18,129
Konular
361,985
Kullanıcılar
Son üye