• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı PVR HD Uydu Alıcısının Kaydı Parçalara Bölmesi

BluePT

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,

İlk öncelik olarak kullandığım kayıt alma özellikli uydu alıcısının markası NEXT YE 2000 HD USB. Benim sorunum bu uydu alıcısı ile kayıt aldığımda dosyaları 1'er GB'lik boyutlara bölüyor. Ve haliyle bunu bilgisayarda birleştirmem gerekiyor. Kullandığım USB 3.0 NTFS biçiminde biçimlendirilmiştir. FAT32'de dosya boyutu kısıtlamalara sahip olduğunu biliyorum. Uydu alıcılı kayıt alma cihazlarında belki tek parça halinde kayıt alma özelliği vardır, Kaydı tek parça halinde alma sorunu nasıl çözülebilir?

Saruman

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
bu tarz uydu bende vardı yıllar önce baktım araştırdım ve şu sonuç çıktı 720x576 mpegler 1 dosya ama hd ts formatlı filmler,diziler her ney ise onlar bölünüyor bunları da wondershare diye bir program ile kısa bir sürede birleştirebilirsin yani tek kayıt çünkü ben de hatırlıyorum cars 2 filmini trt 1 hd de kaydetmiştim 32 gb idi 8'e bölmüştü ama belki başka yollar da vardır.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Merhaba, ilk önce kaydı USB belleğe alıyorsanız HD kanallardan kayıt alamazsınız, hiç bir USB bellek HD kanallardan kayıt almıyor ancak HDD kullanmalısınız.

Sorunuza gelince, uydu alıcısının ayarlarından bakarak tek part halinde ayarın olup olmadığından önce emin olman lazım, ayarları kontrol ederek öğrenebilirsin, bence mutlaka tek part kayıt seçeneği olmalı.

Edit: HDD kullanark kayıt almayıda deneyin, HD kanallarda alıyorsa bile sizin USB, ozaman güçü yetmiyor ve part haline bölmüş te olabilir.

BluePT

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Çok fazla sayıda kanaldan kayıt aldım şu zamana kadar, TRT 2 HD kanalının bitratesinde kaynaklı olsa gerek 10 dakikası 1 GB alan kaplıyor. Haliyle 1 saatlik belgesel boyutu 6-7 GB oluyor. @SHARESES hocam dediğiniz gibi kaydı bu sefer HDD üzerinden almayı denedim ve aynı şekilde bölümlemeler yaptı cihaz.Demiş olduğunuz tek parça halinde kayıt özelliği sanırım benim cihazda bulunmuyor olabilir.

BluePT

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Yok maalesef bulamadım. 2 snlik atlamalar oluyor ama yapacak bir şey elden gelmiyor maalesef.

Justin Russo

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
USB'yi biçimlendirin. 4 GB sonrasında 2. parçaya atlıyor olabilir.

BluePT

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
1 GB sonrasi atlıyor, disk NTFS olarak biçimlendirdim.

24JB

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
eskiden bende de vardır cidden dandiktitr. enigma2 tabanı aldım mis gibi bölme yok.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye