• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 1 Yaşında.

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Birbirinden değerli kişilerden oluşan ekibin ve değerli arkadaşlardan oluşan sohbet ve paylaşım ortamın ile 1. Yaşını en içten dileklerimle Kutlu Olsun Shareses Ailesi .😀 Daha nice yıllar dilerim hep beraber. Bu siteyi ayakta tutmak için emek veren🤝 başta @shareSes™️ ve @RONIN olmak üzere herkese teşekkürü borç bilirim.:)

api

Şerefsiz
Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0
Değerli Adminimiz ve Shareses platformu üyeleri,

Sitenin kuruluşunda ve bizlere sağlanan zengin içeriğin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Platformun birinci yaş gününü kutlar üyelere sağlıklı ve huzur dolu bir yıl temenni ederim.

sekoman

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Shareses 1 yılda emsalsiz bir ses sitesi haline geldi bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen başta Tanner hocam olmak üzere ekipteki tüm sağıdeğer arkadaşlara çok teşekkür ve tebrik ederim. Shareses nice yaşlara..

gokhanyazgan

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
1.yılımız kutlu olsun.
Nice zorluklara karşı hep direndik ve duruşumuzu kaybetmedik. allahın izniyle bu yolda istikrarlı bir şekilde ilermeye devam edeceğiz.
Allah nice senelere ekibimizle beraber ulaşmayı nasip etsin, tüm shareses üyesi kardeşlerime selam ve saygılarımı sunuyorum, hiç kimse dış mihrakların tahrikine gelmesin, biliyorum üyelerimiz aklı başında insanlar.

Kurucumuz TANER kardeşim başta olmak üzere emeği geçen herkesden razı olsun.

Nice uzun ve güzel senelere beraber ulaşıcaz inşallah.

murat668

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Yıllardır net alemindeyim. Bu site gibi paylaşım yapan başka bir site daha görmedim. Diğer siteler kendi menfaatleri uğruna, fahiş fiyatlarla üyelerini zor durumda bırakmışlardır ve bu sitelerden bazıları da üyelerini dolandırıp, mağdur duruma düşürmüşlerdir. O kişiler öyle insanlardır ki, onlara herhangi bir faydan yoksa selamını dahi almazlar. Ama faydan da varsa telefonla aramalardan tutun, mesaj atmalara vs. aklınıza gelecek gelmeyecek her türlü yolla dibinizden ayrılmazlar, o da yetmez her işinizi görürler. Ta ki o kişilere faydanız kalmayana kadar. Zaten bu durumdan sonra da her şey tersine döner. İş işten geçmiştir artık. Şimdi arkadaşlar gelelim bunları yazmamın sebebine, başta Tanner admin olmak üzere tüm ekibin değerini bilmenizi isterim. Kendisinden tutun ekip arkadaşlarıyla beraber 1 yıldır biz üyelere hizmet sunuyorlar ki, eğer isteselerdi hiçbir şey sunmaz, her şeyi sadece kendi arşivlerine atar, kendi işlerine bakarlardı. Fakat ne yaptılar. Bu sesleri biz üyelere de tertemiz bir şekilde, diğer sitelerin aksine, karşılık beklemeden sundular. Bizler de faydalandık. Bunun yanında sitede öyle bir ortam var ki, admininden tutun sitenin üyelerine kadar, hemen herkesin birbirlerine faydası vardır. Sitedeki herkes birbirinden değerli arkadaşlardır. Bu da doğal olarak sitemizi diğer sitelerden üstün kılıyor. İnşallah senelerce devam eden, uzun ömürlü, şuan ki kaliteli durumundan daha da kaliteli bir site olur. Son olarak nice saygılı, sevgili, mutlu ve bol paylaşımlı, paylaşımcı yıllara diliyorum.

saeidhha

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Aranıza yeni katıldım. Samimi ve goüzel bir platformla karşılaştım. İnşallah böyle nice seneler devam eder. Emeği geçen herkese Teşekkür ederim Mutlu seneler...

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
ShareSes Ailesi, Başarılar ve Rekorlar ile dolu 1 Yılınız kutlu olsun. Zaman, Emek ve bedel ile sunduğunuz hizmetler için tüm ekibinize ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Başarılarınız dostlarınıza gurur, Düşmanlarınıza dert olsun. İyiki Varsınız.

Son düzenleme:
18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye