• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 3 Yaşında

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
shareSes.com 3 yaşında.
Bu yolda bana arka çıkıp yanımda olan tüm arkadaşlarıma, her ne pahasına olursa olsun beni bırakmayan abilerime ve dostlarıma samimi kalpten teşekkür ediyorum, bu ortama gelme amacım belliydi ve amacıma çoktan ulaşmış bulunmaktayım, ayrıca ilk 3 sene paylaşım rekorunu elimde tutacağıma kendime söz vermiştim ki 3 senedir bu rekoru kimse kıramadı, tam tamına 11.5 K ses paylaşımıyla bu ortamın Imparatoru olduk, paylaşımda ve sitede emeği keçen herkesin eline emeğine sağlık, umarım 3 senedir devam eden birlikletiğimiz ve bu sıcak aile ortamımız uzun bir zaman devam eder, nice muttu senelere shareSes.com.

Oktay92

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
1
Daha nice Yılları olsun Sitemizin. Güzel vakit geçirdik, Güzel Filmler izledik. Güzel emeklere şahit olduk. Hemde işinden, gücünden, Ailesine ayıracağı zamanı burada paylaşmak adına harcarcasına. Var olun, sağ olun..

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

fz25

Şerefsiz
Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0
Başta Tanner hocam olmak üzere, siteye emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel yıllar görürüz. Sitemizin ömrü de uzun olur. Bu yıl 10 bini geçtik gelecek yıl 20 bini de görmek nasip olur umarım. 100 bininci seste emekliliğimi görmek nasip olur inşallah. ❤❤❤

akbas28

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
skype de başladık blog kurduk ve shareses i kurduk biz bu azimle daha uzun yıllar götürürüz bu işi sharesesin 3.yılı kutlu olsun nice yıllara dileğiyle

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Emeği ve Güzellikleri ile hayatımıza renk katan herkese sonsuz Teşekkür ederim İnşallah bu güzellikler ve Dostluklar ile nice güzel yılları olur ShareSes Ailesinin.

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Daha nice yıllar, yaşlar dilerim 💓Shareses Ailesi💓. @fz25 , @Oktay92 , özellikle @akbas28 kardeşimin söyeldiği gibi bir skype grubundan başlayıp, el birliği verilen emeklerle çok muazzam disiplinli, kurallı ve sistemli bir site kuruldu. Başta Tanner kardeşimin liderliğiyle, ortamı güzel, seçkin insanlarla dolu, olabildiğince paylaşım yapan kardeşimlerimin çokça vakit harcayıp siteye değer kazandırmaları, Yeri geldiği zaman ses dışında koyu sohbetlerin olması bu sitenin değerinin kat ve kat artmasıdır. Umarım ve dilerim bu düzenle, bu seçkin arkadaş ortamıyla uzunca bir süre sitemiz devam etmesini isterim. Değerli 💓Shareses Ailesi💓 olarak 3. yılımız can-ı gönülden kutlu olsun, başta Tanner kardeşim olmak üzere onca vakit harcayıp emeği geçen herkese can-ı gönülden çok çok teşekkür ederim. 💓Daha nice yıllar dilerim.💓

Dogus

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Geçen zaman ve yıllar, dostluk ve arkadaşlıklar. diğer sitelerden farkı bu siteyi kendi sitem gibi seviyorum burası bir aile ortamı.
Geçen 3 yıl içerisinde hayatımıza çok şeyler kattı ve yaşattı emeği geçenlere teşekkür ederim.
Nice mutlu yıllara ShareSes Ailesi, Saygılarımla...

WarnerBros

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Siteye emek veren tüm desteğini çekmeyen ekip arkadaşlarına ve tüm üyelere selam olsun.Allah aramıza nifak tohumları ekenlere izin vermesin.Yolunuz daim ve açık olsun.

Allah yolunuzu aydınlık ve her türlü şeytani tuzaklardan emin eylesin.

xsalinhox

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Daha nice uzun yıllara herkezin gönlünce olsun burada buldugum sıcak ve samimi ortamı malesef şimdiye kadar hiç denk gelmemiştim ticaret maddiyat herşey değil ve bunun farkında olan kardeşlerimiz burada mevcut, umarım nazar değmez ve daha uzun yıllar boyunca aynı samimiyetle devam edilir .

Asdal

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Bir skype grubu ile başlayan Türkiye'nin en güçlü ses sitesinin bir parçası olmak mutluluk verici. Umarım bu süre uzun yıllar alır...
Hep beraber daha nice yıllara...

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Deme? :) 2018 senesinde kurmuş olduğumuz skype grubuyla başladık, nasıl geçti onca zaman bilemedik, guzel günlerimiz geçti beraber ve o grubu buraya taşıyıp bu siteyi kurmanın çabası olan o 15 Ocak 2019 tarihi... hatırlıyorum da sitenin ilk ödemesini gerçekleştirmek için bankaya gittiğim gün çok fena yağmur yağıyordu, evde hanım sordu bu ne telaş bi gidip bi geliyon, kendin de sırıl sıklamsın, site kuruyoruz dedim, öyle bir site kuracam ki herkes bakıp dostlarım mutlu düşmanlarım kahrolucak dedim, ve işte onu başardığım için çok seviniyorum, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, iyi ki varsınız.

18,129
Konular
361,979
Kullanıcılar
Son üye