Bu zor dönemlerde tüm siteler 3 katına fiyatları çıkardığı halde ve benim masraflarım an itibariyle 3 katına dayandığı halde (ki bu sene ödemelerde eksiği kendi cebimden tamamlayıp sitenin masraflarını yatırmışım) ben 3 sene önceki fiyattan üyelerimi ve bu zor dönemleri düşünerek 75 TL fiyattan (ki bizde Azerbaycanda 500 gram etin fiyatıdır) üyelik dağıtmam yetmez mi? Ayrıca VIP özel sesleri açık dağıtırsam bu site en fazla 2 ay ayakta kalır ya sonra nolucak?Nice yaşları olsun.
Yaş günü şerefine VIP özel sesleri erişime açsanız keşke![]()
Takılıyorum güzel kardeşim. Beni yıllardır eski uğursuz yerden beri tanırsın. Sezarın hakkı Sezara.! Emekleriniz ödenmez. Bende pandemi yüzünden 2 yıldır işsizdim daha yeni toparlıyorum.. Şartları ve imkansızlıkları her yerde görüyorum.Bu zor dönemlerde tüm siteler 3 katına fiyatları çıkardığı halde ve benim masraflarım an itibariyle 3 katına dayandığı halde (ki bu sene ödemelerde eksiği kendi cebimden tamamlayıp sitenin masraflarını yatırmışım) ben 3 sene önceki fiyattan üyelerimi ve bu zor dönemleri düşünerek 75 TL fiyattan (ki bizde Azerbaycanda 500 gram etin fiyatıdır) üyelik dağıtmam yetmez mi? Ayrıca VIP özel sesleri açık dağıtırsam bu site en fazla 2 ay ayakta kalır ya sonra nolucak?![]()
ve aleyküm es selam.//SHARESES DIFFERENCE GARDAŞ...
3.Sene kutlu olsun tüm emekçi arkadaşlara ve üyelere selam olsun.
[Benim Kırmızı olmamı isteyenler yorumuma galp atsın pls]