• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 3 Yaşında

Dominik89

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
3.senemiz kutlu olsun değerli shareses ailesi nice yıllara. Büyük ve güzel işler yapan nadir sitelerden bir tanesi. Umarım gelecek yıllar boyunca bu güzel işler devam eder saygı ve sevgilerimle :)

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Nice yaşları olsun. 🥳

Yaş günü şerefine VIP özel sesleri erişime açsanız keşke 😎
Bu zor dönemlerde tüm siteler 3 katına fiyatları çıkardığı halde ve benim masraflarım an itibariyle 3 katına dayandığı halde (ki bu sene ödemelerde eksiği kendi cebimden tamamlayıp sitenin masraflarını yatırmışım) ben 3 sene önceki fiyattan üyelerimi ve bu zor dönemleri düşünerek 75 TL fiyattan (ki bizde Azerbaycanda 500 gram etin fiyatıdır) üyelik dağıtmam yetmez mi? Ayrıca VIP özel sesleri açık dağıtırsam bu site en fazla 2 ay ayakta kalır ya sonra nolucak? :cool:

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu zor dönemlerde tüm siteler 3 katına fiyatları çıkardığı halde ve benim masraflarım an itibariyle 3 katına dayandığı halde (ki bu sene ödemelerde eksiği kendi cebimden tamamlayıp sitenin masraflarını yatırmışım) ben 3 sene önceki fiyattan üyelerimi ve bu zor dönemleri düşünerek 75 TL fiyattan (ki bizde Azerbaycanda 500 gram etin fiyatıdır) üyelik dağıtmam yetmez mi? Ayrıca VIP özel sesleri açık dağıtırsam bu site en fazla 2 ay ayakta kalır ya sonra nolucak? :cool:
Takılıyorum güzel kardeşim. Beni yıllardır eski uğursuz yerden beri tanırsın. Sezarın hakkı Sezara.! Emekleriniz ödenmez. Bende pandemi yüzünden 2 yıldır işsizdim daha yeni toparlıyorum.. Şartları ve imkansızlıkları her yerde görüyorum.

En azından 2 ses açsanız :p😁

ozan

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Daha nice uzu yıllara emeğinize sağlık

estelj47

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Başta Tanner olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah ömrünüzü ve ömrümüzü hayırlı kılsın...

esteban

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu güzel sitenin web alemine verdiği katkılardan ötürü nice seneler diliyorum.

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye