• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 4 Yaşında

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Ne çabuk geçti bu 4 sene, daha dün gibi hatırlıyorum, yağmur yağıyordu, eski skype grubundaki arkadaşlarla sohbetleşiyorduk,
aniden aklıma ne geldiyse arkadaşlarıma site kuruyoruz dedim, koşup para yatırdım karta, ama şimdi bakıyorum da 4 sene oldu 🙂
o skype grubunda olan en eskilerden biri olarak nereden nereye diyorum. umarım daha çok uzun yıllar bu birliktelik sürer ve bu aile birlikte kalmaya ve hatta buyuyerek birlikte kalmaya devam eder. Nice nice yaşlara...

Merlin

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Yeni Yaşın Kutlu olsun Shareses Ailesi... Shareses Ailesi olarak daha nice uzun seneler dilerim. Sitemizin güncel ve devamlı olması için gece gündüz emek veren başta Taner kardeşim olmak üzere değerli arkadaşlarıma en içten dileklerimle çok teşekkür ederim ellerinize emeklerinize sağlık. Böyle sağlam değerli arkadaşların, güzel insanların bulunduğu bir ortam ne kolay bulunur ne de kolay oluşturulur. Uzun yıllar sürecek birlikteliğimiz daim olsun. Daha nice uzun yıllar dilerim.

RaybeL

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
4.yaşımız kutlu olsun. Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde uzun yıllar hep birlikte buralarda oluruz. Başta @shareSes™️ kardeşim olmak üzere, yönetim kadrosu ve siteye emeği geçen tüm arkadaşlara Teşekkür ederim Nice bol keyifli paylaşımlara...

DavyJones

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Zaman bazen acımasız olabiliyor ancak bu güzel sitenin 4 yaşını doldurması gerçekten hayran olunası bir olay. 4 yıldır aynı istikrarla ve disiplinle, üstüne katarak, yükselerek devam etmesi takdir edilesi gerçekten. Bu güzel sitede emeği geçen, başta elbette bizim için durmadan çalışan Tanner Abi olmak üzere, tüm emek verenlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Hem sitede hem hayatınızda işleriniz rast gitsin. İnşallah daha nice yaşları olsun shareSes ailesinin. İyi ki buradayız, iyi ki varsınız. 🥳

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye