• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 5 Yaşında

dostane

Moderator
En iyi yanıtlar
0
İlk günkü gibi o heyecan hep içimizde iyiki doğmuşuz iyiki varız. Bu oluşumda emeği geçen tüm kardeşlerimi gönülden kutlarım beraber nice yıllara olsun

ceyenna

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Valla zaman o kadar hızlı geçiyor ki 5 sene nasıl o kadar hızlı geçti bilmiyorum :( Şu 5 Sene içerisinde online izle platformları uygulama derken Bluray çağı bir anda kapandı.. Tam 4K Bluray arşivine başladım derken firmalar bir bir kapandı. Arşiv yapmak maliyetli oldu allah hddlerimize uzun ömürler versin nedeyelim :) Daha nice senelere olur inşallah.. Hayat gittikçe zorlaşıyor malesef..

hayrettin

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Gerçekten 5 yıl olduğundan haberim yok, sanki yeni başladık gibi.
Nice filmler, diziler, koleksiyon serileri paylaşmaya devam. 2024 yılında 20 bin konuya ulaşacağımıza inanıyorum.

karadereli

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Niceee nicee huzurlu mutlu dostluklarla dolu eğlenceli Güzel Yıllara...
Emeği geçen arkadaşlarımın eline sağlık kesesine bereket.
İyiki varsınız :)

Dogus

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Vay be demek 5.yıla girdik. Skype sayfasında başlanan bu deli macera bütün hızıyla devam ediyor. Bu yolda yürümek ve bu ailenin bir parça olmakta insanı mutlu ediyor.
Öncelikle yönetim kadrosu vermiş olduğunuz emekler için hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Nice seneler, SHARESES ailesi.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Vay be demek 5.yıla girdik. Skype sayfasında başlanan bu deli macera bütün hızıyla devam ediyor. Bu yolda yürümek ve bu ailenin bir parça olmakta insanı mutlu ediyor.
Öncelikle yönetim kadrosu vermiş olduğunuz emekler için hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Nice seneler, SHARESES ailesi.
5 yılı tamamladık. 6 ya girdik hayırlısıyla.

Korkut Ali

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Birlik ve Beraberliğin Dostluğun Kurulduğu sitemizde yer almanın sevincini yaşıyorum, Yardımlaşma ve dayanışmanın bol ve bereketli olduğu sitemizde herkesin emeğine ve ellerine sağlık. Nice 5 Senelere Daha İnşAllah.

Gandalf

The White
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
Nice senelere, inşallah 10-20 seneleri de görürüz. İnsan gerçekten çok güzel oturmuş, topluluğu güzel, paylaşımcıları ayrı güzel kişilerden oluşan böyle bir ortamda bulundukça böyle bir sitenin hiç kapanmamasını uzun yıllar boyu ayakta kalmasını ümit ediyor. İnşallah kırmızı adminin de dediği gibi çizgimizden şaşmayız da uzun yıllar boyu paylaşımlara devam ederiz. Yoksa böyle bir güven ortamını bir daha yakalamak çok zor olur.

darkside16

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
her zaman daha iyiye ve daha güzele beraberce ulaşmak dileğiyle yeni yaşınız kutlu mutlu olsun daha nice 5lere 50lere

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye