• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 6 Yaşında

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Merhaba değerli shareSes.com üyeleri.
Bugün shareSes.com 6. yaşını kutluyor.
Fazla uzatmadan kısa keseceğim. Bu seneler boyunca birçok keşmekeşli yollardan geçtik, ağrılı sancılı dönemler yaşadık.
Bu yolda birçok ünlü kişilerle tanıştık ki bunlardan en önemlileri Mazlum Kiper, Arda Kavaklıoğlu, Murat Aydın üstadlar oldu.
Yaptığımız bu işleri hazmedemeyen kişiler oldu hepsine teşekkür ediyoruz, ediyoruz çünkü sayelerinde kendi değerimizi anlamış olduk.
Bu yolda benimle beraber yürüyen ekip arkadaşlarıma, sitenin ayakta durmasına vesile olan üyelerimize bir teşekkürü borç biliyorum.
iyi ki varsınız, siz var oldukça shareSes.com da varlığını sürdürecektir inşAllah.

Nice mutlu senelere shareSes.com

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Bu güne kadar hasbihal ettik, eğlendik vakit geçirdik. Bir çok güzel anımız oldu. Bu güzellikleri yaşatan emeği geçen tüm ShareSes Ailesine çok teşekkür ediyorum. Güzellikler ile daha nice yıllara hep birlikte İnşallah

RaybeL

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Maşallah, maşallah.

@shareSes™ ; bizlere böyle bir forum hizmeti verdiğin için çok teşekkür ederim. Emeklerin büyük, ve karşılığı zor ödenir. Diğer yönetici arkadaşlarında emeklerine sağlık. Forumu aktif kullanan ve maddi manevi desteği olan tüm üyelere de kendi adıma teşekkür ediyorum.

Hep birlikte nice güzel paylaşımlara ve senelere.

Saygılarımla,

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye