Arkadaşlar merhaba. Bazı konularda görüyorum, tam delay değeri veren arkadaşlar var. Örneğin şu konuda:
Arkadaşımız tam delay değeri vermiş +1320 olarak. Hadi 1 saniye, 2 saniye ileri veya geri olmasını deneye deneye bulduk diyelim. Tam 1320 değerini nasıl hesaplıyoruz?
Mesela ben şu konudan DVD kaynaklı bir ses indirdim:
Ancak elimdeki 7.79 gb'lık Cube.1997.720p.BluRay.x264-DON sunumuna uyduramıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
NETFLIX - Back to the Future Part I (1985) 640Kbps 23Fps DD+ 6Ch TR NF Audio SHS
Back to the Future Part I (1985) - IMDb :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: ____ _ _ ____ ____ ____ ____ ____ ____ :: :: [__ |__| |__| |__/ |___ [__ |___ [__ :: :: ___] | | | | | \ |___ ___] |___ ___] :: ...
shareses.com
Arkadaşımız tam delay değeri vermiş +1320 olarak. Hadi 1 saniye, 2 saniye ileri veya geri olmasını deneye deneye bulduk diyelim. Tam 1320 değerini nasıl hesaplıyoruz?
Mesela ben şu konudan DVD kaynaklı bir ses indirdim:
DVD - Cube (1997) 192Kbps 23Fps DD 2Ch TR DVD Audio SHS
Cube (1997) - IMDb :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: ____ _ _ ____ ____ ____ ____ ____ ____ :: :: [__ |__| |__| |__/ |___ [__ |___ [__ :: :: ___] | | | | | \ |___ ___] |___ ___] :: ...
shareses.com
Ancak elimdeki 7.79 gb'lık Cube.1997.720p.BluRay.x264-DON sunumuna uyduramıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?