• Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

iTunes Tenet (2020) 384Kbps 23Fps DD 6Ch TR iTunes Audio SHS

PPjeR

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Üyelerden birinden rapor gelmiş iTunes'te ses stereo sunuldu diye, ilk önce siz iTunesten ekran görüntüsü alarak ispatlayın ben konuyu kaldırayım, adam cebinden para vermiş sesi almış, resimli ispatlı yukarıda ispatını da eklemiş, 2 kanal sese 5.1 yazacak değil ya? Sonra şuna aydınlık getirelim, burada sahte ses sunulmaz, ses 5.1 ve stereo sunuldu, daha önce denk geldiğiniz siteler sesi kendileri satın almadıkları için netten convert edilerek küçük boy riplere eklenmiş sesleri yani 2 kanal sesleri iTunes 2 kanal diye paylaşmış, sesin orijinali 5.1, saygılar bizden.
Beni başkaları ile sakın karıştırmasınlar ! Ne ripten alıp ses sunarım ne de kaynağını bilmediğim sesi. Ne yazdıysam odur infosu, kaynağı. Bazen üyelerden gelen sesleri bile geri çeviriyorum, kaynak bilmediğim için. Resmi ekledim, ses kısmını da işaretledim, göründüğü gibi Dolby 5.1, yarası olan gocunmaya devam etsin.

dJ_bLoW

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Süpersiniz.. Elinize sağlık. orjinal izledim birşey anlamadım. çok karışık geldi. birde türkçe izleyelim.

18,130
Konular
362,032
Kullanıcılar
Son üye