• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı TV Kayıt Reklam Temizleme Sırasında Ses Kayması

DeltaForceT

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Arkadaşlar TV den kaydedilen filmden reklamları sildim fakat reklamdan sonra film 10 sn önceki sahneden başlıyor bunu nasıl tespit edebiliriz.

kadirsever

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
hangi programla kestiniz bilmem bu programla rekramları kesin sorun yasamassınız VideoReDo TVSuite rekram kesmek için bana göre 1 numaradır

DeltaForceT

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
dediğiniz programla kestim zaten ama sahneleri tespit etmek çok zor

kadirsever

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
kare sayılarını takip edin kare başı ile sonunu takip ederseniz zorluğu yok aslında buradaki videoya bakın adam gayet güzel anlatım yapmış.

DeltaForceT

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
reklamları temizledim zaten sadece reklam bittikten sonra filmi sonraki sahneden devam ettirmiyorlar 10sn geriden başlatıyorlar onu bulmakta zorlanıyorum

kadirsever

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
filim başlarken seste geriden gelme varmı yoksa sadece rekramdan sonramı oluyor sıkıntı reklamdan sonra ise kare sayısında bi hata yapmış olabilirsiniz ana dosya duruyorsa videoya bakıp tekrar deneyin birde sesi ayırıp ses tammı kontrol edin ses tamsa sekronla sorun halledilir

DeltaForceT

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
reklamdan sonra biraz önceden başlıyor film TV bu şekilde vermiş

18,130
Konular
362,014
Kullanıcılar
Son üye