• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı TV+'tan Kaydedilen Yayın Nasıl İndirilebilir?

spidey213

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhabalar.Tv plus tan normal filmler ve sesler indirilirken idm de hiçbir sorun yok ancak plustan kaydedilen canlı yayını indiremiyor şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum : "IDM yasal nedenler yüzünden bu korumalı yayını indiremez. Böyle yayınların indirilmesi desteklenmez çünkü IDM, ses video ve veri içeriği koruması için yapılan teknolojik önlemleri aşamayabilir." Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır ? Yapabilen varsa nasıl yapıyor. İlgilenen ilgilenmeyen herkese Teşekkür ederim

DarthRoyal

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Seç-izle kısmında yer alan filmleri ve seslerini IDM ile indirebilirsin. Ancak Sinema kanallarından kayıt aldıklarını ekran kaydı ile alabilirsin. Yerel kanallardan kayıtlarda IDM ile inebiliyor. Bilgin olsun. Sadece SİNEMA1001,SİNEMA KOMEDİ gibi kanallarda oynayan filmler inmez ekran kaydı ile alırsın.

spidey213

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Bilgilendirdiğiniz için sağolun peki sinema komediden kaydettiğim bir filmi tv plus tan pc den açtığımda sesin arada kesik kesik çıkmasının bir nedeni var mı ?

DarthRoyal

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Çok anlamadım demek istediğini kaydettiğin bir filmi tv plustan neden açıyorsunki media playerdan açabilirsin. Detaylandırırmısın biraz demek istediğini. Ben aldığım kayıtları ses+görüntü olarak alıyorum sorun yok benimkilerde.

spidey213

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Tv plus tan filmi buldum programı kaydet (mesela the cable guy) dedim yani ekran kaydedici ile yapmadım otomatik kaydetme özelliği var ya tvplus'ta, daha sonra onu pc den tvplus'tan açtım ve ses arada kesik kesik geliyordu.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Kendi tehlikesizliğiniz için ulu ortama açık bir alanda özel bilgilerinizi paylaşmayınız,
özel mesaj yoluyla bilgilerinizi bir birinize aktarabilirsiniz.
Skype hesap bilgileri kaldırıldı.

Not: Çözüme ulaştığınız an burayada sonuçları yazın ki diğer arkadaşlara da yardımcı olsun.

Son olarak art arda mesaj atıp flood yapmayın, sizden sonra mesaj gelmemişse ve en son mesajı siz attıysanız eğer,
önceki mesajınızı düzenleyerek ekleme yapın.

18,130
Konular
362,036
Kullanıcılar
Son üye