• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlandı TV'den Kayıt Yapan Uydu Alıcısı Tavsiyesi

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Merhaba arkadaşlar,
LG 42lb620v modelinde bir tv'im var. Bu seri sorunlu üretilmiş. 3 yıl kullandıktan sonra tv'yi her kapatıp açtığımda fabrika ayarlarına dönmüş oluyor. USB'den kanal yüklemekten yoruldum. Mecburen uydu alıcısı alacağım ve kayıt yapan uydu alıcısı önerisine ihtiyacım var? Çokta kalitesiz olmasın. Kendinde kayıt yapma özelliği var ama sadece bu tv'de izlenebiliyor. Uydu almışken kayıt özellikli alayım diyorum. 200-300 ₺ arası olabilir.

akbas28

Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
0
ileriye dönük düşün 4k linux uydu cihazları var aynı anda 3,4 kanal kayıt edebiliyorlar vu+, dreambox,gigablue,octagon, vb.

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Benim tv şuan 1080p ama dediğin gibi, Avrupa 8k yayına geçti, bizde 4K destekli bir cihaz alsak fena olmaz. Örnek verebilir misin hangi marka model cihazlar var bunun gibi. Next'in sitesine baktım, kayıt yapmayla ilgili bilgi göremedim uydu alıcısı özelliklerinde, belki başka bir tabirle belirtilmiştir, bilmiyorum. Yada senin dediğin Linux uydu cihazları android tv box mu oluyor. Biraz daha aydınlatırsan konuyu iyi olur. Bişeyler okudum bazı sayfalarda 2012 nin konusu 12 kanal birden kayıt yaptığını yazmış. O kadarda gözüm yok, alt tarafı beğendiğim bulamadığım bir film olursa kayıt yaparım yoksa film site vs işi yapmıyorum.

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
ileriye dönük düşün 4k linux uydu cihazları var aynı anda 3,4 kanal kayıt edebiliyorlar vu+, dreambox,gigablue,octagon, vb.
@akbas28 Marka önerilerinizi yazmışınız, şimdiye kadar uydu kullanmadığım için başka birşey sandım kusura bakmayın. Octagon fiyat bakımından uygun görünüyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Sescast

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Zamanında A101’den 49.99₺ ye aldığım HT1010’den çok sağlam kayıtlar almışlığım var.
Aktif olarakta kullanışlı tavsiye ederim.

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
Octagon uyduları inceledim, Linux tabanlı ve Enigma2 mevcut almışken iyi bişey alayım diyorum. Bu uyduyu beğendim.

lucabrasi

Köpek Gibi Kovulmuş Üye
En iyi yanıtlar
0

Zamanında A101’den 49.99₺ ye aldığım HT1010’den çok sağlam kayıtlar almışlığım var. Aktif olarakta kullanışlı tavsiye ederim.
bende samsung 3d tv var kayıtları şifreliyor SRF DRM korumalı açılış yolu yok(PC de açamıyorum) ,A101 den ht 1200 se aldım oda TSV gibi saçma sapan bir uzantı yapıyor onuda açamadım,elim kolum bağlı kayıt alamıyorum,alıyorum da bir sürü kablo çektirdim,insanları niye uğraştırıyorlar,yok mu kolay bir yolu:(

Ulas

Kayıtlı Üye
En iyi yanıtlar
0
Konu sahibi
bende samsung 3d tv var kayıtları şifreliyor SRF DRM korumalı açılış yolu yok(PC de açamıyorum) ,A101 den ht 1200 se aldım oda TSV gibi saçma sapan bir uzantı yapıyor onuda açamadım,elim kolum bağlı kayıt alamıyorum,alıyorum da bir sürü kablo çektirdim,insanları niye uğraştırıyorlar,yok mu kolay bir yolu:(
Ucuz etin suyu kara olur derler. Octagon SF8008 güzel bir cihaz linux tabanlı enigma2 var 1500 civarı bir fiyatı kredi kartıyla taksitle alınabilir. Maddi durumum düzelince ben bu uyduyu alacağım.

Becks

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Eğer para problem deil diyorsanız vu+duo 4K öneririm. HD yeter diyorsanız vu+solo2 alabilirsiniz. solo2 artık sıfır bulmak zor ama temiz ikinci elleri 600 civarı satılıyor cok guzel cihazdır kendim kullandım.

24JB

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Vu+ Ultimo 4K: 1,5 TB SSD harddik içinde var. Dsmart modül çok rahat kayıt yapabiliyorum. 2. modül filbox vardır kapandı. 1 modül boş kaldı

Mut@nt 4k hd51: 500 GB HDD var. Modül var ama LG 4K TV kullanıyorum, turksat kanalları kayıt ediyorum.

Bu 2 uydu cihazı alalı 3 sene oldu önceden ucuzdur şimdi ateşiyle pahalandı.

8K bahseden oldu afedersin 8K TV için en düşük 65 inçtir evi küçük ise 65 inç TV alamazsın. Benim odamda 43 inç 4K TV var 8K TV alırsam koca koca televizyon bakamazsın gözlerini ağrı yapar. Evi küçük ise 8K TV çoğu kimse alamaz. 8K çok iş yapacağını zannetmiyorum 4K TV varsa 8K uydu alırsın ya da media oynatıcısı alırsanız izlersin tabii ki 8K videosunu kalitesi görezmezsin. 8K çok gereksizdir. Bakalım TRT 8K TV açacak mı ben onu bekliyorum. :unsure:

Bu iki uydu alıcısı bozulursa ne alayım hiç bilmiyorum piyasada hiç bulunmuyor. İnternetten alacaksınız.

Android 4K Uydu Alıcısı aldım hiç tavsiye etmem rezalet berbattır, sinyal gücü çok kötü, hiç tavsiye etmem bugün alıp 2-3 gün sonra aynı fiyatla sattım. 4K android şimdi ki cihazlar nasıl bildiğim yok.

Artık çok ilerde TV izleyen olmıycak hepsi dijitale kaydı.

18,130
Konular
362,017
Kullanıcılar
Son üye