• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgi (Yeni Sahtekarımız BigDVD) Netteki Sitelere Laf Atıp Kendi Reklamını Yapan En Büyük Sahtekar BigDVD

ceyenna

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Hiç birini tanımıyorum..fakat O sitede üyeliğim vardı arada girip bakıyordum farklı ses varmı diye vip üyelik almadığım için hesabımı kapatmıştı ne herhangi bir iletişimim vardı nede herhangi bir ses indirmişliğim vardı.. Keyfe kapatmış o yüzden karakterini az çok öğrenmiş olduk.. Taa Emule zamanından beri arşiv yapıyorum o zamanlar böyle bir sorun yoktu yaaa sharebus diye bir site vardı Rapidshare nin altın çağlarıydı.. Arşivciler toplanır deli gibi AFR Rip paylaşırlardı.. Kimsenin böyle kini yoktu herkes paylaşımınıda bilgisinide severek paylaşıyordu.. Şimdi öyle bir yere döndü ki nette ilk sunacam diye Bir dünya reklamlı sesler paylaşan online film dizi izle platformları ve ya çoğu siteler tarih oldu reklamlı sesleri kaldı geriye neye yaradı.. Dediğim gibi zaman geçtikçe insanlarda değişiyor.. Yani tek elimizle tutup güvenebileceğimiz tek burası kaldı..

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Hiç birini tanımıyorum..fakat O sitede üyeliğim vardı arada girip bakıyordum farklı ses varmı diye vip üyelik almadığım için hesabımı kapatmıştı ne herhangi bir iletişimim vardı nede herhangi bir ses indirmişliğim vardı.. Keyfe kapatmış o yüzden karakterini az çok öğrenmiş olduk.. Taa Emule zamanından beri arşiv yapıyorum o zamanlar böyle bir sorun yoktu yaaa sharebus diye bir site vardı Rapidshare nin altın çağlarıydı.. Arşivciler toplanır deli gibi AFR Rip paylaşırlardı.. Kimsenin böyle kini yoktu herkes paylaşımınıda bilgisinide severek paylaşıyordu.. Şimdi öyle bir yere döndü ki nette ilk sunacam diye Bir dünya reklamlı sesler paylaşan online film dizi izle platformları ve ya çoğu siteler tarih oldu reklamlı sesleri kaldı geriye neye yaradı.. Dediğim gibi zaman geçtikçe insanlarda değişiyor.. Yani tek elimizle tutup güvenebileceğimiz tek burası kaldı..
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, eksik olmayın.

Dr.Arhan

Aktif Üye
En iyi yanıtlar
0
Ne zavallı insanlar var ya. Gülünç komplolarla kendi çalıp kendi oynayan. Acınası. Bu neyin hırsı ayrıca? Sanki bir holdinge CEO ya da devlete başkan olacak. Belli ki oldukça aşağılık kompleksli ve ezik biri. Kendi haline bırakıp ciddiye bile almamak lazım bence.

@SMΛCBΛSΛИKΛSΛP gırtlak yorumun kopardı :ROFLMAO:

Opuslandia

Premium Üye
En iyi yanıtlar
1
Gene ortalık karışmış :D Bence her kimse bu zatı dikkate almaya bile değmez. Zaten bana göre 2 kanal VCD sesi şişirip 8 kanal DTS HD MA veya benzer bir format yapmak pek mantıklı bir iş değil. Temiz tek kanal sesi, 9 kanal işlenmiş çamur bir sese tercih ederim. Kalite deyince de bu sitenin üzerine yoktur, kıymetini bilmek lazım.

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
Sözüm ona sahtekarlara itlere son sözüm şudur; işte adam olacaksınız, efendi olacaksınız, nedensiz yere kimseye saldırmayacaksınız,
ne bok yiyecekseniz yiyin, bunu en iyi siz biliyorsunuz zaten, ama başkasının işine burun sokmayacaksınız.
Yazdıklarınızı sileceksiniz, silmesini bileceksiniz, karşınızda tilki değil kaplanın durduğunu bileceksiniz.
Benim ismim TANNER, herkesin iç yüzünü ve bu iç yüzleri açıp ortaya dökmesini bilirim ve bu ortamda kimin ne olduğunu,
ne sahtekarlıklar yaptığını da ben biliyorum, kimler nereden geçmiş, kimlerle ilişki kurmuş, kim kimin arkasından ne boklar yemiş hepsini ben biliyorum.
Sesimizi çıkarmıyorsak bu kendimize olan saygımızdandır. Kısacası herkes kafasını kıçına sokup kendi işiyle ilgilenmeli NOKTA

kadirsever

Emektar Üye
En iyi yanıtlar
0
boşverin ustalar it irür kervan yüyür bi tipler hep vardı hepte olacak bence galeye almamak gerekki hırzından çatlasaın

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
Bu BigDVD harbi gerizekalı adam ın amatör olduğu paylaştığı yazısında belli...

GERİZEKALI APTAL ŞİZO BAK ABISI BAZI CIHAZLARA GORE SANA MANIFEST VERI VERIR VE SEN YARI OTOMATIK BIR CAHİL OLARAK KAVRAYAMADIN FFMPEG İLE DTS EXPRESS i nasıl encode etsin codec desteği yok APTAAAAAL 😂😂
FFMPEG sadece dts Express i decode ediyor...
HARBİ Cahil StreamFab cı seni 😂😂😂

Birisinden dileniyor ki SES DEMUX EDİP ATSIN ONA
KIME NE ANLATIYORUZ ABI ADAM ZIR CAHIL ANLAMIYOR HER STREAMIN BIR CODEC DESTEĞİ VAR VE CIHAZDAN CIHAZA FARK EDER.
DTS EXPRESS GPLAY VE YT NIN DESTEKLEDİĞİ AĞ VE CIHAZA GÖRE DTS EXPRESS SES CODEC I SUNAR.

BU CAHIL MADEM SAHTEKARIZ BİZDE PARA LAZIM KERİZ UYE LAZIM NETFLIX SESLERI NIYE DTS ALMIYORUZ? NIYE AMAZON SESI DTS ALMIYORUZ?

1Q kadar zekan var ve betik script lerden CDM / WİDEVİNE / PLAYREADY DRM SISTEMLERIN NASIL ÇALIŞIP BIZIM EXTRACT ETTİĞİMIZ CDM DEVİCE KEY LERDEN HABERI YOK...

BU YAZDIKLARIMI YUZ KERE OKUSA ANLAYAMAZ..
😂😎😈

GAY VAR YAKALAYIN 😂😂 VIP UYE OLUN LA MADAMA PARA LAZIM

FFMPEG de max sadece DTS encode yapabilirsin
VIDEO ÇEKEREK FFMPEG ILE 6 MONO WAV I SADECE FFMPEG TERMİNAL KOD KULLANARAK DTS EXPRESS ENCODE YAP BEN BU SES İŞİNİ SÖZ O GÜN BIRAKACAM

kullanacağın satır -acodec -?

? = hangi kod satırı gelecek. Ödevin bu hazırlan gel XLGAYDVD

DTS-HD MA SUİTE KULLANIRSAN EFENDİ OL SENİ ŞEYİME TAKIP SOKAKTA GEZDİRMEM
TAMAM MI CAHİLLERİN EFENDİSİ JUNİOR KEROŞ

CAHİLLİĞİNİ 2 3 KEZ KANITLI OLARAK BİZE SATAŞAN BU HETEROGAY İ ARTIK KAİLEYE ALMIYORUZ... HAV HAV DUR... 😏😎

Son düzenleme:

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi
@SMΛCBΛSΛИKΛSΛP KAALE ALINACAK BİR BOK DEĞİL KENDİSİ, ZAMANINA YAZIK, ÜZERİMİZDEN PRİM KASIYOR, UĞRAŞMAYA DEĞMEZ. BİZ ONUN SEVİYESİNDE DEĞİLİZ.

Adam ilk önce seni ve beni ayıramıyor, kimin kim olduğunu dahi bilmiyor, beni sen, seni de ben sanıyor şizofren hastası. Bir şey çok bildiğini iddia eden birisi şizofren hastasıdır, bu ispatlanmış bir şeydir. Bununla uğraşmaya değmez, akılsız bir varlık kendisi. Bizde böylelerine tüfeyli diyorlar. Amacı kendisine acıtıp prim kasmak, biz onun seviyesinde insanlar değiliz. İlk önce kendisi adam olsa kendi sitesini kirletmez, tabi kendi sitesi varsa, onun bunun artığını, beğenmeyip de önünden ittiğini kullanıyor, 🤣🤣🤣

Sitemde üyeliği yok ama sabah akşam sitemden çıkmaz, ne sunarsak aynısı hemen sitesinde, ne hikmetse sadece üyelere açık olan her sesi çalar. İşi güçü sahte ses yapmak ve birilerine resim mesaj editlemek 🤣

X diyor bide, MAL, o X te arkamdan kim ne yazmış bilgim yok, X senin siten gibi bir yerde değil ki gidip karı kız muhabbeti yapasın, yok yine de benim arkamdan yazan olmuşsa bile emin ol senin gibi O evlatlarıdır. Sen ne kadar işsiz güçsüz avare biri olabilirsin ki? İşin güçün yok mu ki beni takip ediyorsun? Doğru, takip et bir şeyler öğren. Zamanında alayınıza nasıl soktuysam artık ki acısı torunlarınıza kadar yakacak, emin ol 😂

Adamın sitesine giren yok, yalnızlıktan canı sıkılıp muhabbet ediyor. Koşun 3000 verin 1 ses alın yazıktır 😂🤣🤣

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
GAY AMAZON dan mecbur StreamFab Flixgrab bla bla.... Fixlene kadar 192Kbps 6Ch Reencode edilmiş sesi demux diye sunmuş Allah ın amatör ü

Noldu la 640Kbps niye alamadın Numune 😂😂

PrimeVideo İlk Bölüm Manifest Data

Kapı gibi 640Kbps 24Fps DDP 6Ch ses dosyamız mevcut...

Son düzenleme:

csvortex

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Yazılanları okuyamadım ama bu HD ses paylaşım olayı için dublajın center kanalı HD Master Audio, TrueHD yada benzer kalitedeki seslerden biri olması gerek ki o center kanalın bitrate'ini 100000 kbps bile yapsanız kalite değişmeyecektir. Ha yan kanalları alırsın orjinal sesten temizler koyarsın orjinalinden ayırt edilmez yapması ay sürer o zaman tamam en azından center kanal hariç o kaliteyi yakalayabilrsin.

Yani bu Dolby'deki adamlar salak mı 640 kbps bir sesi 2500 kbpsye çevirdiğinde kalitenin değişmeyeceğini bilmiyorlar mı?
Salakça bir yaklaşım.

Bu işin özü şudur alırsın Analog 70mm printlerin ses bantlarını en kral cihazlara takarsın ki milyon dolarlık cihazlardır senin boktan yazılımın değil,
Orda 3-5 tane analog cihazdan geçirirsin her türlü dalgayı, EQ'yu analog ayarlayan cihazlar ev kadar büyük olanlardan bahsediyorum çevirirsin al sana kral bir ses olur.

18,130
Konular
362,085
Kullanıcılar
Son üye