• Bu forumda açılan konular, yazılan mesajlar ve paylaşılan bilgiler kullanıcıların günlük indirme limitinden düşmez.
  • Yeni üyelikler 12 aylık Premium Üye'lik paketi dahil ücretli olarak açılmıştır.
    İletişime geçmek için Telegram kanalı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

DUYURU shareSes.com 5 Yaşında

shareSes™

TΛNNΞЯ
Yönetici
OWNER
En iyi yanıtlar
7
Konu sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bugün 15 Ocak 2024. shareSes.com 5. yılını geride bıraktı.
Hatırlıyorum da, 15 Ocak 2019, yağmurlu bir akşam üstüydü... :)

Bu 5 yıl boyunca bir çok anımız oldu, arkadaşlıklar kurduk, dostlar kazandık.
Sayanlarımız sevenlerimiz oldu, tabi çekemeyenler de oldu ve hep olacak. Meyve veren ağaç taşlanır, normal :)
Fakat aradan geçen bu 5 yıl boyunca büyüdük, güzel bir aile olduk. Seslendirme sanatçılarıyla tanıştık.

Rekor sayıda dublaj sunduk. Bu 5 sene zaafında kimseyi yüzüstü bırakmadık.
Umuyorum ki siz üyelerimizi memnun etmeyi başarmışızdır.

Bunca zaman yanımda olup bana arka çıkan, sayan ve seven, maddi veya manevi hiçbir desteğini eksik etmeyen
tüm arkadaşlarıma bir teşekkürü borç biliyorum.
İsimlerini tek tek yazmayacağım unuttuklarım olabilir çünkü. Kimsenin üzülmesini istemem.
Ama abi dediklerimden kardeş dediklerime kadar yanımda olan herkes kendi kalbinde kendinden bahsettiğimi bilsin.
İyi ki varsınız. İyi ki shareSes.com ailesi var.
Umarım ki, çizgimizden asla şaşmayız.

5 yaşın kutlu olsun shareSes.com

yashargs

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Film ve dizi severler için gerçekten mükemmel bir ortam, emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte nice mutlu yıllara.

SMΛCBΛSΛИKΛSΛP

🇹🇷
Yönetici
Super Moderatör
En iyi yanıtlar
1
DEVAMLI , BAŞARILI , MÜKEMMEL DEĞİLDE EN İYİSİ OLMA YOLUNDA DAHA KALİTELİ HİZMET SUNULMA NİTELİĞİNDE UZUN ÖMÜRLÜ YILLARA...
[DTS Express ses codec boostlanır. Fiyat = 2500-3000 ₺ olur. :LOL: :cautious: :devilish:]

mhtozk

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Emeği geçen zaman ayırıp üreten tüm paylaşımcı arkadaşların emekleri için çok teşekkür ederim. Güzel bir ortamda dostca hoşca vakit için Tanner Teşekkür ederim İyiki varsınız.

RaybeL

Premium Üye
En iyi yanıtlar
0
Başta @shareSes™️ olmak üzere, aktif olarak siteye katkıda bulunan yönetici arkadaşlara ve siteyi severek kullanan üyelere emekleri için teşekkür ederim. Film izlemeyi keyif bilip, bir ses dosyası için kalp kırmadan, arkadan iş çevirmeden, forumun kıymetini bilerek ve sahiplenmek duygusuyla nice güzel senelere...

18,129
Konular
361,995
Kullanıcılar
Son üye